Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Stand out the crowd met bloemenprints en ruches!

Geluk is zomer. Mooi weer. Geluk is suikerspinroze, sunny yellow, lime, coral en mint waarin jij jezelf helemaal tot je recht laat komen. You will make it a colourful summer! Een beetje carnaval in de zomer kan je wel zeggen. En al deze sparkling kleuren zie je terug in de bloemenprint die helemaal hot en trending zal zijn. En die bloemetjes komen niet alleen, nee, ze komen met ruches en plooien en allerlei mooie utility-details op je bikini, tankini of badpak. Oh babe make it happen! 

 

Stand out the crowd met bloemenprints en ruches

 

 

Imagine: Het is ochtend. De vogels fluiten al een tijdje en een uitbundige merel zingt je nu vriendelijk wakker. Je ziet door je gordijnen dat de zon al geelgoud aan de hemel staat te stralen. En nu jij nog. Je loopt naar je kast en grijpt automatisch naar datgene wat bij zo'n heerlijke veelbelovende dag als deze hoort. Iets geels, bloemigs én iets luchtigs. Je tankinitop kan vandaag perfect samen met die sexy pumps en die mooie vrolijke bijpassende tas en met al die vrolijke bloemetjes op je top geef je direct een zomerse touch aan de outfit. Yes, you will shine brightly!

 

Oewww, ik kan niet wachten tot deze dag zal komen. Nog maar 2 weken en de winter is voorbij en de lente zal aanbreken. Tijd om nu alvast een kijkje te nemen naar wat er allemaal in de schappen zal hangen en in de webshops zal stralen. Tijd om de spring en summer badmode collecties 2017 door te nemen voor heerlijke easy going outfits en dé accessoires voor dit seizoen eens onder de loep te nemen. Het zal in elk geval een heus franje en ruches festival worden. Je ziet je in gedachten al wandelen bij de branding of aan de rand van het zwembad. Kijk rond en experimenteer erop los om te zien wat jou het mooiste staat.

 

 

Ik hoop dat je door deze blog echt blije kriebels krijgt en zin hebt om je eigen outfit bij elkaar te shoppen. En wat zo handig is? Je kan die leuke bikini, badpak, strandshirt, zwembroek etc. die je hierboven en hieronder vindt in je favo's zetten zodat je al jouw eigen wanna-haves bij elkaar kunt zien om zo tot de perfecte look te komen. Vink eenvoudigweg het hartje aan rechtsboven de afbeelding, zoveel als je wilt. Rechtsboven zie je een tab waar je al jouw favorieten bij elkaar kunt zien. Tof he? It's as easy as that! 

  

dinsdag 21 maart 2017
Roos
bloemenprints, ruches, plooien