Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Stand out in the crowd

Neon kleuren en felle kleuren toveren je outfit binnen no time om van saai naar gewaagd. Het mooist is neon als het subtiel wordt toegepast in je outfit en welk item leent zich nou perfect voor neon kleuren? Yes! De bikini. Imagine: een mooie neonroze bikini top subtiel gedragen onder een zwart (gehaakt) strandshirt waarbij dus net die felroze bandjes onder het shirt tevoorschijn piepen. Ik vind het prachtig! Subtiel en hip tegelijk. 

Stand out in the crowd
Hebben? Scroll naar onderen en je kan meteen bestellen!

De juiste look in neon badmode

Neon roze, neon geel, neon groen..pas op dat je het niet over de top draagt, maar een felgekleurde bikini kan je fantastisch combineren met bijvoorbeeld neongekleurde slippers. Als je de rest van je outfit rustig houdt, dan heb je meteen de meest trendy stijl van 2016 te pakken. Je hoeft het echt niet alleen op het strand of bij het zwembad te dragen, op een zomers festival heb je meteen de juiste look om te feestbeesten. You rock baby! 

De juiste look in neon badmode

Een neon bikini, dé eyecatcher op het strand

Als finishing touch is het een leuk idee om neon gekleurde lipstick te gebruiken, of lak je nagels eens in een lekkere felle bijpassende kleur! Niets is te gek deze zomer en doe vooral wat jij mooi vindt! Deze site staat bomvol vrolijk en felgekleurde zwemkleding, ook voor mannen en kinderen! Kijk gerust eens rond in onze online collectie zwemkleding. Enne..niet te bescheiden. Ga eens voor supervrolijk en fel! Doe! Durf! Just stand out in the crowd! 

 
zondag 14 augustus 2016
Roos
neon, bikini, kleuren