Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

SPRING

Het is bijna zo ver! Over een paar dagen is de lente officieel begonnen. En als het weer nu al zo goed is, hoe zal dat in de lente dan wel niet zijn? Had je nu maar een leuke bikini of tankini in huis! Maar wat is helemaal ‘in’ deze lente? Welke kleuren, vormen en accessoires moet je dragen?

 

Colour

De kleur van je bikini is misschien wel een van de belangrijkste dingen van je bikini. De lentekleuren die helemaal in zijn, zijn de tropische en sorbetkleurige kleuren. De frisse, fruitige en uitbundige kleuren zijn helemaal hot deze lente. Maar ook de sorbetkleuren mogen we zeker niet vergeten! En als je dan dé perfecte lentelook wilt creëren, moet je ze zeker met elkaar combineren! En gelukkig blijven deze kleuren ook nog helemaal trendy in de zomer.

 

Franjes

Ook dit jaar komen de seventees weer helemaal terug! Daarbij horen natuurlijk vrolijke kleuren, maar wat ook helemaal terug komt, zijn de leuke franjes. Je gaat ze overal tegenkomen. Je ziet straks tassen vol franjes, shirtjes met franjes, jurken, broeken en natuurlijk bikini’s met franjes! Wat ook weer helemaal terug komt zijn de open vestjes van kant! Die kun je perfect combineren met bijvoorbeeld een leuke fringebikini.

 

Face Time 

Deze lente draait alles om je uiterlijk en daarbij hoort natuurlijk ook je make-up. Alleen wordt het ons dit jaar wel super makkelijk gemaakt. Met al die felle kleuren en drukke printjes ga je natuurlijk niet met knalkleuren op je gezicht rondlopen. Dit jaar blijft je gezicht lekker basic, zodat je kleren extra veel opvallen. Ook je haar kan lekker genieten van het mooie weer, want dit jaar hoef je je daar eens een keer helemaal geen zorgen om te maken. Gooi het los of prop het in een lekker slordige staart, dat maakt die ultieme hippielook nog perfecter!

 

Weet jij al voor welke look je gaat? Kijk nu snel op zwemkleding.nl voor bikini’s, badpakken, tankini’s en nog veel meer.

 

 

 

donderdag 19 maart 2015
Naomi
lente, zomer, kleur, franjes, bikini, hippie,