Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Spelen en ontspannen in de tuin

Afgelopen weekend was het al stralend weer en ook dit weekend wordt het weer prachtig weer. Morgen wordt het gemiddeld 25 graden en vrijdag wordt het maar liefst 30 graden! Reden genoeg om heerlijk naar buiten te gaan, een dagje naar het strand of gewoon zonnen in de tuin is helemaal niets mis mee. 

Tuin

Op een warme dag in de tuin vertoeven kan ook echt ontspannend zijn! Niets is lekkerder voor de kinderen om een hele middag buiten in de tuin te kunnen spelen met vriendjes en vriendinnetjes. En ze kunnen ook nog eens binnen spelen als ze even verkoeling zoeken! Met een zwembad, groot of klein, zijn de kinderen al reuze blij! Je hoeft soms niet eens ver van huis te gaan om je kinderen te verwennen en te plezieren. Ook voor de ouders is zo’n dagje in de tuin heerlijk ontspannend. Zonnen op een handdoek of luieren in de tuinstoel, wijntje erbij en ’s avonds de barbecue aan. Een perfect dagje zo, voor de kinderen en voor jou!
 

Zwembad

Hebben jullie al een zwembad gehaald voor aankomend weekend? Mocht dat nog niet zo zijn, neem dan gerust een kijkje op onze website! Hier vind je diverse zwembaden en bijbehorende producten als waterspeelgoed. Met heerlijk weer in het verschiet en hopelijk ook nog een prachtige zomer die komen gaat, is een zwembad voor de kinderen en voor jou toch echt wel een must!
 
woensdag 10 juni 2015
Lisa
zwembad, zwembaden, kinderen, speelattributen, buiten spelen, zonnen, zwemmen, glijbaan, ligbed