Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Speedo zwemkleding 2012

Als het aan het merk Speedo ligt, dan lopen Nederlandse vrouwen deze zomer in zwemkleding die licht gekleurd is en is voorzien van bloemenmotieven. De nieuwe collectie van het merk heeft namelijk als duidelijke lijn dat de bikini’s en badpakken een lieve en meisjesachtige look hebben. Hoe je ze kunt herkennen? Ze gaan door onder de naam Beach Sports.

Speedo zwemkleding 2012

De modellen hebben veel zachte kleuren als paars en roze, die vaak worden afgewisseld met wit. Voor de wat stoerdere look zijn er echter ook modellen met donkere kleuren beschikbaar. Zo heeft Speedo enkele zwemoutfits gecreëerd met een zwart broekje, waarbij donkere kleuren ook terugkomen in het bloemenmotiefje op andere delen van de zwemkleding.

 

 

Slimme zwemkleding

Wie beter kijkt naar de nieuwe lijn van Speedo, die ziet dat de zwemoutfits helemaal gemaakt zijn voor vrouwen van verschillende leeftijden. Zie alleen al de mogelijkheden die je hebt om te variëren met een outfit. Zo kun je de moderne tankini’s en stijlvolle bikini’s op verschillende manieren dragen door het slimme gebruik van bandjes. Kies er bijvoorbeeld voor om rechte schouderbandjes te gebruiken, kruis deze over je rug of draag het zwemkledingstuk met een mooi uitziende halterneck. Je leest het al; jij kiest de look die je op een bepaald moment bij je vindt passen. Zo kom je altijd leuk voor de dag. Ook als je op regelmatige basis met vaste gasten een zwembad of het strand bezoekt.

Zwemkleding met belijning

Speedo is ook erg vriendelijk voor de vrouw die vindt dat ze er (net) niet goed genoeg uitziet om een badpak te dragen. Het merk heeft de badpakken namelijk zo gemaakt dat ze voor extra ondersteuning zorgen. Zo laat de maker weten dat met name de boezem door de outfits ondersteund wordt. En ook zorgt de speciale Sculpture-reeks ervoor dat buikjes worden gladgestreken. Daarbij komt ook nog eens dat er slim gebruik gemaakt is van belijning, waardoor je lichaam er slanker uitziet. En dat komt je zelfvertrouwen ten goede. Een goed begin voor een onbezorgd dagje strand of zwemparadijs.

  

Bron foto: speedoweb.be

dinsdag 17 januari 2012
Claudia
Zwemkleding, Speedo, 2012