Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Spannende trends in zwemkleding 2012

Nog even en we dobberen weer lekker in onze zwemkleding in een tropisch watertje of gewoon in een lekker warm bad in de buurt. En dat maakt het een goede idee om nu al even vooruit te blikken op wat je voor spannends aan kan hebben.

 

Als het aan lingerie- en badmodemerk Freya ligt, dan is de bikini 2012 de ecologisch verantwoorde bikini. Het merk biedt namelijk badpakken en tankini’s die duurzaam zijn. De kledingstukken zijn gemaakt van SensitivEvoSystem, stoffen die afkomstig zijn van Eurojersey. En dat bedrijf zet zich in om de laatste 7 procent van het regenwoud die nog over is te behouden.

 

 

Regenwoud

De inzet van het bedrijf is naar eigen zeggen groot. De verkoop van elk badpak redt een halve meter Atlantisch regenwoud. Om te zorgen dat ze flink wat badpakken en bikini’s verkopen, is er een hele reeks ontwikkeld. Zo bevat de collectie zwemoutfits zwart met rode details en versies in mocca met auqua-kleurige ‘touches’. Maar niet alleen aan het uiterlijk is aandacht besteed. Zo drogen de kledingstukken snel en kunnen ze ook nog eens tegen chloor.

 

Jersey Shore

Red je liever je eigen lichaam van witte ‘tan lines’, dan biedt Jenni 'JWoww' Farley de oplossing. Wie realityshow Jersey Shore weleens heeft gezien, zal zich deze dame zeker herinneren. Tussen het ongegeneerd ‘flirten’ en feesten door heeft ze een nieuwe bikini ontwikkeld, waarvan de bandjes afneembaar zijn zonder dat de rest van het topje van je lichaam valt. Hoe mysterieus dat ook klinkt, het schijnt echt te werken. Het grootste voordeel is dat je geen witte strepen overhoudt na het zonnen. Uiteraard heeft de reality soap-ster ook rekening gehouden met looks die passen bij haar allure. Wie er van houdt om gewaagd voor de dag te komen, die doet er goed aan eens een kijkje te nemen.
 

Bron foto: Asos.com

dinsdag 27 december 2011
Mirjam
Zwemkleding, badmode, bikini 2012