Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Snoezige meisjes rokjes & strandjurken

Als u de blog op Zwemkleding.nl al een tijdje volgt, weet u ondertussen wat de trends zijn op het gebied van zomerjurkjes voor vrouwen. Ik gaf ook al eerder tips hoe u een strandjurk op verschillende manieren kan combineren, zodat het casual of juist klassiek uitstraalt. In dit artikel stellen wij de kleine dametjes centraal.

 

Voor meisjes zijn er namelijk ook diverse rokjes en strandjurken te koop, die stuk voor stuk erg schattig zijn. De rokjes zijn vaak kort en wijd, zodat de wind er leuk mee kan spelen. Strikjes, lintjes en ruches mogen zeker niet ontbreken, dit maakt het juist girly! De meest voorkomende kleur is, hoe kan het ook anders, roze! Effen roze, roze met bloemetjes of streepjes, en ga zo maar door. Een roze rokje is leuk te combineren met een wit shirtje of hempje. Nog leuker is het als hier een roze bloem, dier, of dergelijke op staat. Kunt u dit in de winkel niet vinden? Koop dan een basic wit shirt/hempje en haal een strijkapplicatie op de markt!

 

 

Wat betreft de lintjes en de ruches, dit geldt ook voor jurkjes. Hoe drukker, hoe leuker! Roze blijft natuurlijk favoriet, maar een blauw jurkje is ook leuk voor de afwisseling! Bovendien doet blauw met witte strepen of blauwe bloemen op een jurkje uw kind een stuk ouder en wijzer lijken. Als het weer even wat minder is, is een jurkje ook goed te combineren met een effen t-shirt en een legging. Dit houdt uw kind warm, terwijl het jurkje gewoon gedragen kan worden! Houdt het jurkje van uw dochtertje simpel en combineer het met bijvoorbeeld ballerina’s. Twee staartjes bovenop het hoofd en het ‘Aaah’-gehalte van uw dochtertje kan niet hoger!

woensdag 13 juli 2011
Bertine
Meisjes, rokjes,strandjurken, pareo's