Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Sneak preview Seafolly swimwear collectie 2017

Seafolly is een Australisch merk dat sinds 1975 is uitgegroeid tot een zeer geliefd zwemkleding merk. Het is te koop in vrijwel alle grote warenhuizen en badkleding boetieks over de hele wereld. Het is dan ook geen wonder dat vrouwen over de hele wereld zich op en top vrouw en verleidelijk voelen in de zwemkleding van Seafolly, omdat het merk gelooft dat het leven is om geleefd te worden, wat het ook expliciet naar voren laat komen in de bikini en badpak modellen. Het trendy aanbod biedt statement prints, contrasterende texturen, spetterende kleuren en modellen en de daarbij passende collectie accessoires weerspiegelen de betoverende filosofie van Seafolly. Niet alleen vrouwen, ook meisjes en jongens biedt het merk een scala aan inspirerende en hippe zwemcollecties.
 
Sneak preview Seafolly swimwear collectie 2017
 
Waan je in een paradijs en voel je vrij
 
Voor de zomercollectie van 2017 brengt Seafolly ons weer mee naar adembenemende stranden op het tot de verbeelding sprekende Australische continent. Stel  je maar eens voor: prachtige modellen, een surfplank, een hemelsblauwe lucht en wuivende palmbomen en de oceaan op de achtergrond. Zwoel en dromerig, fris en levensluchtig met speelse spatten van citrus limoen, watermeloen en kobalt blauw. De atmosfeer nodigt je uit om een frisse duik te nemen in de rollende golven om aan het einde van de dag, als de zon oranje-rose-rood ondergaat, een kampvuurtje aan te steken op het nog warme zand. Seafolly wil je vrij laten voelen als de wind, in zwemkleding waarin je vrij kunt bewegen en waarin je je op je allerbest voelt. Of je nu jong bent of oud. 

sneak-preview-collectie-2017

Seafolly swimwear 2017
 
Bij het zien van de Seafolly swimwear collectie 2017 zou je willen dat de zomer morgen al zou beginnen! Een ruime keuze trendy bikini’s met ontelbaar veel mix and match mogelijkheden. Kies jouw favo bikini top en zoek daar een broekje bij die het geheel helemaal tot jouw eigen persoonlijke en unieke look maakt. Natuurlijk bestaat de collectie ook weer uit stijlvolle badpakken en een strandkleding collectie om in gezien te willen worden! Nieuwsgierig? Bekijk onderstaand filmpje en waan je in het paradijs!

 
Nog even geduld dus, maareh...geen nood! Onze site staat vol met de meest verbluffend mooie bikini's en badpakken van Seafolly waar we tot de nieuwe collectie uitkomt ons prima mee kunnen redden, ja toch?! 
 

 

dinsdag 8 november 2016
Roos
Seafolly, collectie, 2017, preview