Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Slippertijd

Langzaamaan worden in de webshops de laarzen ingeruild voor slippers en sandalen. Ballerina’s verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, vrolijke sandalen, pumps met een open teentje of zonnige sneakers: je kunt het zo gek niet bedenken. Voor iedere outfit vind je weer een bijpassende zomerschoen. En ook de slippers mogen bijna weer de kast uit

Fris en luchtig

De zomer is de tijd waarin je je voeten niet langer hoeft te verbergen in een paar dikke winterlaarzen met sokken. Veel mensen kunnen niet wachten tot ze hun voeten weer gemakkelijk in een paar luchtige schoenen kunnen steken. Want bij mooi weer mogen je voeten weer gezien worden! Slippers zijn comfortabel en luchtig en geven een casual, nonchalante uitstraling. Het woord slippers is afkomstig van het Engelse werkwoord ‘to slip’, oftewel: glijden. Je glijdt er namelijk zo in en uit, daarom zijn een paar flipflops ideaal voor op het strand en aan het zwembad. Of zelfs voor in het water, bijvoorbeeld om je voeten te beschermen tegen de flinke rotspartijen in de zee. Maar ook gewoon onder een spijkerbroek of rokje staan slippers erg leuk. Het houdt je voeten lekker koel en het loopt ook nog eens heerlijk. Het geeft een nonchalante uitstraling en maakt je strandlook helemaal af.

 

 

Slippertrends

Ga je voor comfortabel of ga je voor fashionable, slippers zijn er voor iedereen. De rubberen teenslippers maken je outfit af bij het zwembad of aan het strand. Maar als je te lang op deze slippers loopt, kan het gaan irriteren tussen je tenen. Mocht je toch op pad willen gaan en een eind willen gaan lopen, dan kun je beter kiezen voor de slippers met de verstevigde zolen.

 

De afgelopen jaren zijn er veel trendy slippers op de markt gekomen die je voeten wel goed ondersteunen (bijvoorbeeld de Birkenstocks). Met deze stevige slippers loop je de hele zomer lang fluitend door het strandzand. Zonder dat het slecht is voor je voeten.

 

Wat we vaak zullen zien deze zomer zijn de slippers met gekleurde stenen. Ze zijn chique, fashionable en maken elke outfit af. Doe eens gek en kies een paar vrolijke slippers! Hou je meer van casual en comfort? Kies voor de slippers met ondersteunende zolen. Deze zijn er ook in verschillende kleuren, van natuurtinten tot knalkleuren.  Een leuke bijpassende strandtas erbij en jouw zomeroutfit is compleet!

 

Heb jij al een paar slippers die jouw outfit afmaken?

 


      

 

 

 

zondag 18 maart 2012
Mirjam
Slippers