Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Slippers zijn populair!

Met deze warme zomerdagen zijn slippers roofgoed! We hebben al eerder op Zwemkleding.nl de slippertrends van 2011 aangegeven. Maar uit onderzoek van Beslist.nl blijkt nu ook dat 60 procent meer vrouwen de birkenstock slippers kochten. Alleen de sneakers zijn op dit moment nog populairder dan de slippers.

 

De groep consumenten die online nieuwe schoenen aanschaft wordt steeds groter. Vaak ken je het merk en weet je precies welke maat je nodig bent. Schoenen kopen via internet is dan ook echt aan te raden. Vaak betaal je geen verzendkosten en als de schoenen/slippers je niet bevallen, stuur je eveneens vaak gratis de producten retour. In de afgelopen maand zijn veel mensen u voorgegaan bij het online bestellen van slippers en schoenen. In de maand mei was er al 52 procent meer vraag naar slippers dan in april.

 

Bent u wat aan de late kant? Geen probleem, u kunt nu juist profiteren van de acties en sales en zo uw slippers goedkoper aanschaffen dan de consumenten die dat in de maand mei hebben gedaan!

 

 

maandag 6 juni 2011
Claudia
Slipper, birkenstock