Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Slippers voor onder de douche

Het wordt weer een stuk frisser. Maar nu de herfst in volle gang is, geniet ik wel van de gekleurde bladeren. Wat is de wereld toch mooi met herfst. De herfstkleuren zijn erg warm en geven een warm gevoel van binnen, waar je echt van denkt mmm heerlijk met het gezin voor de kachel zitten en genieten van een lekker grote kop thee. Een harmonieuze tijd vind ik herfst. Met z’n allen voor de kachel of onder de dekens een film kijken met allemaal kaarsjes aan. 

Maar we snappen ook wel dat je met dit weer niet denkt aan zwemkleding. Brr, veel te koud om nu in een bikini rond te lopen. Maar wij verkopen niet alleen bikini’s op deze website, ook bijvoorbeeld slippers. Slippers zijn altijd super handig. Het zijn ‘schoenen’, waar je goed op kunt lopen, slippers kunnen daarnaast ook erg fashionable zijn, wat jouw outfit helemaal afmaakt, maar ook kunnen slippers enorm handig zijn en goed zorgen voor de hygiëne. Mocht je met dit weer lekker willen sporten en het buiten te koud hebben, dan is een sportschool ideaal! Maar iedereen doucht daar, dus is het veel frisser en hygiënischer als je slippers aandoet. Zo voorkom je onder andere wratten onder je voeten.


Daarom hebben wij voor jou de handigste slippers op een rij gezet. Welke slippers neem jij graag mee naar de sportschool? Laat het ons weten op onze eigen Facebookpagina. Wij van Zwemkleding zijn erg benieuwd! 

donderdag 17 oktober 2013
Lisa
slippers, slipper, hygiëne, fitness, sportschool, sportzaal, sport, sportschool, sport centre