Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Slippers, accessoires en strandjurkjes

Nog maar een paar weken en dan is het voor de meesten al zomervakantie. De tijd vliegt enorm! Voor we het weten zitten we al heerlijk te genieten van onze vakantie, in het binnen- of buitenland. Ik zelf heb al ontzettend veel zin in de vakantie en kan niet wachten om mijn strandjurkje aan te mogen trekken, met prachtige slippers en een heleboel accessoires!

 

 

Accessoires maken je outfit helemaal af. Net zoals slippers. Hoe leuk is het als je een keus hebt uit een tiental slippers. Zo kun jij iedere keer met één strandjurk of met één strandtuniek er net ietsjes anders uitzien. Natuurlijk helpt de afwisseling met accessoires ook! Altijd leuk om te mixen en te matchen!

 

Wil jij nog gauw wat in slaan voordat jouw zomervakantie begint en dat jij dan wanneer het zover is, klaar bent om op vakantie te gaan? Neem dan snel een kijkje op onze site www.Zwemkleding.nl en wie weet vind jij in één oog op slag je nieuwste strandjurkje, strandtuniekje, slippers en of de bijbehorende accessoires!

 

 

 

donderdag 15 mei 2014
Lisa
slippers, sandalen, strandjurk, strandjurkjes, strandjurkje, strandjurken, jurk, jurken, jurkjes, tuniek, tunieken, standtuniek, strandtunieken