Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Slipper trends 2011

Het warme weer is in aantocht. Heerlijk om je voeten eens te verwennen en leuke trendy slippers aan te trekken. Maar er is zoveel keus in verschillende soorten slippers. Wat is de trend, en wat is je persoonlijke voorkeur?

 

Er is ontzettend veel keuze in slippers. Hou je van trendy of hou je van goede pasvorm, of ga je voor trendy en lekker zittende slippers? Wij hebben een top vijf samengesteld van meest verkochte (merken) slippers.
 

 1. Birkenstock slippers
  De Birkenstock slippers zijn nog steeds een grote favoriet onder de slippers. Deze slippers hebben een goed voetbed dat bestaat uit een flexibele kurk-latex kern. Het voetbed geeft veel draagcomfort. Tegenwoordig heb je ontzettend veel modellen die ook wel trendy te noemen zijn. Men zegt van deze slipper wel; of je zweert erbij, of je kunt er totaal niet lekker op lopen. Het model Gizeh is de topper!

   
 2. Havaianas
  Deze slippers komen oorspronkelijk uit Brazilië en kenmerken zich door een hip, kleurrijk design. Het materiaal waarvan de slippers gemaakt worden is rubber. Dus ga je voor trendy kleuren en soepel materiaal, kies dan voor Havaianas. Zelfs voor baby's bestaan kleurrijke modellen met een bandje achter de hiel.    
 3. Crocs
  Wie kent ze niet? Echter, veel mensen hebben nog het beeld voor zich van de eerste op zich grof ogende crocs (de klomp modellen). Tegenwoorden hebben ze zelfs leuke slippers, sandalen, sneakers en laarzen. Crocs zijn voor jong en oud.   
 4. Uggs
  Er zijn ontzettend veel mensen die de wereldberoemde Uggs laarzen in de kast hebben staan; de echte Ugg fans. Daarom zien we steeds meer verkopen van de trendy Uggs slippers en sandalen.   
 5. Overige Flipflops
  Er zijn ontzettend veel merken met leuke trendy Flipflops. Denk hierbij aan O'Neill, Brunotti. Trendy en makkelijk dragende slippers zijn een hot item in de zomerperiode. Lekker op het strand met simpele heerlijk dragende slippers.

 

Slippers worden tegenwoordig ook steeds meer online gekocht. Veel webshops hebben een gratis retourmogelijkheid, waardoor het makkelijk is meerdere soorten slippers of maten te bestellen. De niet gewenste producten kunnen dan makkelijk zonder extra kosten retour.
 

Zijn jouw voeten nog niet zomerklaar? Ga eens lekker met je voeten 10 minuten in een voetbad. Om je voeten te "laten" masseren kun je ook knikkers in het voetbad leggen. Scrub je voeten om dode huidcellen te verwijderen. Heeft u eelt, schraap deze er met een speciale eeltschraper af. Smeer je voeten na die tijd in met een heerlijke crème of balsem. Voor de finishing touch kunt u uw teennagels voorzien van nagellak. En klaar zijn uw voeten voor de nieuwe slippers! 

 

maandag 18 april 2011
Claudia
Slippers trends 2011