Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Slimme bikini waarschuwt je voor de zon!

Op het gebied van technologie zijn er continu nieuwe ontwikkelingen. Bij bepaalde dingen denk je: wat moet ik hier nu mee? Maar er zijn ook uitvindingen bij die enorm handig kunnen zijn in het dagelijks leven, bijvoorbeeld deze bikini. 

Bikini met UV-sensor 

Het nieuwste van het nieuwste is een bikini die Uv-straling kan meten. Een kleine sensor bevestigd aan de bikini meet de hoogte van de Uv-straling op dat moment. Deze sensor kan via bluetooth een signaal doorgeven aan een tablet of smartphone. Zo weet jij precies wanneer het tijd is om je opnieuw in te smeren of om misschien een plekje in de schaduw op te zoeken. 
 
Deze uitvinding past helemaal in de actuele aandacht voor het belang van insmeren en de schadelijke effecten van de zon. Op deze manier hoef je niet zelf bij te houden wanneer de zon echt te fel wordt of wanneer je je moet insmeren, maar wordt dit gewoon voor je gedaan. Zo heb jij weer een zorg minder en is je onbezorgde stranddag nog onbezorgder. 
 

Nog in ontwikkeling 

Op dit moment is alleen nog badkleding met sensoren te koop voor dames. Later moet er ook badkleding beschikbaar komen voor mannen en kinderen. Voor kinderen is dit natuurlijk erg handig. Ze spelen de hele dag lekker in de zon en het is soms moeilijk bij te houden hoe veel ze nu in de zon zitten en hoe vaak ze zijn ingesmeerd. Deze slimme badkleding kan hierbij een uitkomst zijn. 

Stijlvolle badkleding 

De bikini’s met de sensor zijn ook nog eens hip en stijlvol. Het zijn prachtige bikini’s ontworpen door de Franse designer Marie Spinali, van Spinali Design. Zij heeft een dubbele passie, namelijk Mode en technologie. Dit heeft geresulteerd in deze prachtige lijn bikini’s die vol met technologie zitten. 
 
Deze handige en innovatieve bikini is niet goedkoop. Voor €149,- heb je een bikinisetje met een Uv-sensor. Maar aangezien het zoveel ten goede komt aan je gezondheid, is het dit geld wat ons betreft zeker waard. 

 

 

donderdag 18 juni 2015
Jinke
bikini, UV straling, zon