Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Slank en vrouwelijk in een badpakjurk

De gewone badpak kennen we allemaal, maar ken je ook de badpakjurk? Oké, imagine dat gevoel dat je krijgt in een perfect zittende zwarte jurk als je op je allermooist naar een feestje gaat of de stad onveilig wilt maken. Een badpakjurk brengt die ervaring naar het strand. Hét ultieme zwemoutfit voor lady’s die zich ietwat te onzeker voelen in een bikini of badpak, maar ook voor iedereen die het (terecht) prachtig vindt staan. Op en top vrouwelijk en toepasselijk gekleed, want elk strandbezoek of zwembaduitje is een party op zich: So why not dress like it!

 

Vol vertrouwen de zon in

Een badpak die zich voordoet als jurkje is perfect als je vindt dat je dijen of heupen wat te breed zijn. Het rokje verbergt subtiel wat jij niet wilt laten zien, terwijl het tegelijkertijd je mooie vrouwelijke rondingen en vormen accentueert. Ook je billen ogen veel slanker met een badpakjurk zodat je vol vertrouwen in de zon kan liggen genieten of langs het water kan flaneren. Ideaal dus voor plus-size dames!   

 

In alle vormen en maten

De badpakjurken kan je uiteraard in alle vormen en maten krijgen. Houd je van een klassieke look, of juist van sportief? En welke patronen en designs vind je mooi? Na een rondje kijken op deze site zal je merken dat er zoveel keus is dat het nog bijna moeilijk wordt om te kiezen. Daarom hebben we op deze pagina onze favorieten voor je bij elkaar gezocht, zodat je wellicht geïnspireerd raakt.

 

Badpakjurkje, LASCANA      

Een schitterend shape-effect

Wil je heel slank lijken in je zwemkleding? Een corrigerende badpakjurk heeft een schitterend shape-effect. De vormende voering modelleert je buik en taille en andere probleemzones en bovendien zijn de meeste badpakjurkjes voorzien van softcups en bustevoering die zorgen voor veel steun en een prachtig decolleté. Erg hip zijn de badpakjurkjes uitgevoerd in modieuze tankini-look. Het is dan net of het badpak uit twee delen bestaat en je dus een kort rokje draagt met topje.

 

   

De mooiste badpakjurken

Wat zijn ze allemaal mooi he? We hebben hier een aantal mooie toppers uit onze collectie laten zien, maar onze site staat boordevol met deze prachtige zwemkleding. Als je op zoek bent naar een badpakjurk dan kan je bovenin het zoekvenster (naast het vergrootglas) de term ‘’badpakjurk’’ intikken en vervolgens zie je alle badpakjurkjes die in de bekendste webshops te vinden zijn. Je bent dan nog maar een klik verwijderd om het topstuk in je bezit te krijgen. Dus sla je slag and have fun!
 


 

 

vrijdag 12 mei 2017
Roos
badpakjurk, zwemjurk