Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Sla je slag! 20% korting bij wehkamp!

Heb je al zin in een duik? Dat komt goed uit, want tot en met 24 april 2017 krijg je maar liefst 20% korting op heel veel badmode bij wehkamp. Komt dat even goed uit nu de meivakantie voor de deur staat! Heerlijk met je gezinnetje erop uit en dan natuurlijk naar een warm subtropisch zwembad en lekker showen met je nieuwe bikini terwijl je kinderen niet kunnen wachten om hun nieuwe zwembroek of nieuwe bikini in gebruik te nemen. Nog nooit hebben ze zo snel in het water gelegen! Waar nieuwe zwemkleding al niet goed voor is ;)

 

Sla je slag! 20% korting bij wehkamp.nl!

 

Of je in de vakantie nou in Nederland blijft of helemaal afreist naar Zuid-Afrika, wehkamp heeft precies de perfecte zwemkleding die je nodig hebt. Zwemboxers, tankini's, bikini's en ga zo maar door voor klein en groot en dik of dun om lekker in te zwemmen of heerlijk te relaxen onder een vrolijk parasolletje. Wehkamp heeft de hipste merken en mooist designs van merken waar je u tegen zegt. Hunkemöller. Protest, NAME IT en whkmp's BEACHWAVE en ga zo maar door. 


   

 

Dus waar wacht je nog op. Ga je voor dat stijlvollle badpak of ga je dit keer een leuke bikini zelf samenstellen en mix & match je er lekker op los? En wat zo geweldig is: NU voordelig inslaan ennnnnnn.... straks GENIETEN!
 

     


Op naar die mooie zwemkleding van wehkamp dus en niet vergeten: Put a smile on your face and have fun!

 


 

 

 

donderdag 20 april 2017
Roos
korting, wehkamp, badmode