Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Sinterklaas like & win actie

Zie ginds komt de .... De leukste tijd van het jaar komt er weer aan: sinterklaas, kerst en nieuwjaar. Sint Nicolaas komt vandaag aan in het land, het sinterklaasjournaal is weer in volle gang en de Sint en zijn pieten zijn alweer druk bezig met cadeautjes inpakken en dichten.

 

Wij kunnen natuurlijk het sinterklaasfeest niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben een leuke winactie bedacht. Stuur jouw gedicht in en win! Heb jij behoefte aan een nieuwe bikini of zwembroek? Of is jouw favoriete badpak zoek? Ga aan het dichten en win een leuke prijs. Dat is een keer wat anders dan een zak pepernoten, speculaas of spijs.

 

Dus wees er snel bij anders maken we iemand anders blij!

 

 

Maak een leuk gedicht over alles wat je kan bedenken, je oma, je favoriete bikini, het leukste badmodemerk of verzin wat anders leuks. Like onze facebookpagina en stuur het gedicht naar info@zwemkleding.nl  voor 1 december a.s., voorzien van naam en de bikini en/of zwembroek maten van het hele gezin. Zo maak je kans op een leuk sinterklaas-cadeau! Deel deze actie op alle mogelijke manieren met je vrienden, want hoe meer gedichten er ingezonden worden, hoe meer cadeaus er in de zak zitten…

 

Dichten en rijmen maar!

 

zaterdag 17 november 2012
Claudia
Bikini, zwembroek, badpak, Sinterklaas