Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Shorts met prints: mannelijk en stoer

We weten dat vrouwen houden van mode en alle trends die daarbij horen. Maar ook de mannen houden ervan op de hoogte te blijven van de allernieuwste trends en ze doen er dan ook graag aan mee. Dit jaar is dat de trend prints. Prints zijn er in alle vormen, kleuren en maten en zo zit er voor iedereen wel iets bij wat hij leuk vindt!

 

Prints in zwembroeken

Een zwembroek hoeft helemaal niet saai te zijn. Je zou zeggen: het is alleen maar om mee te zwemmen, dat hoeft allemaal niet zo bijzonder. Dat is dus NIET WAAR. Een goede zwembroek in de juiste maat, de juiste kleur en met de juiste print is een eyecatcher op het strand, steelt de show en straalt een hele hoop zelfvertrouwen uit!

 

 

 

Je kan bijvoorbeeld gaan voor een stoere blauw geblokte zwemshort. Deze is heel stoer, maar niet al te opvallend. Voor de heren met lef is er altijd nog de prachtige Amerikaanse print: helemaal hip en lekker gewaagd. Voor de echte modemannen is de zwembroek met de ankerprint een perfecte aankoop. Hij is erg fashionable maar toch heel stoer. 

 

Zo is er voor iedereen wel iets te vinden in een wereld vol met prints. Welke print is jouw favoriet? 

 

maandag 20 mei 2013
Esther
zwemshorts, prints, stoer, mannelijk, modieus