Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Sexy animal prints

Eén van de trends die we al jaren spotten is de animal print. En hij blijft leuk! De print geeft je zwemoutft gelijk een super sexy look. De natuurlijke kleuren geven de print een chique uitstraling. Het leukste van de animal print is dat het oneindig te combineren en te matchen is! Match het met een felle kleur voor een edgy look, of met een zachte kleur voor een elegante look. Ik heb voor jou de leukste items met een animal print geselecteerd, kijk snel verder! 

 

 

Bikini look

Om de animal look te creëren heb je één, maximaal twee items nodig met een animal print. Houd het subtiel, zodat je er niet uitziet als een wilde tijger, maar als een stijlvolle en modebewuste vrouw. Kies bijvoorbeeld voor de bikini met de animal print, in combinatie met de slippers. Maak je look af met een effen pareo of strandjurk en goudkeurige accessoires. 

 

Badpak look

Draag je liever een badpak? Dan is deze echt wat voor jou. Het badpak alleen is wat mij betreft voldoende om de ultieme animalprint te creëren. Combineer het badpak met een doorschijnende tuniek, een zonnebril en een strandhoed

 

vrijdag 8 augustus 2014
Esther
Animal prints, vrouwelijk, sexy, bikini, badpak