Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Roze is the way to go boys!

Eén van de kleuren die je deze zomer kan dragen is natuurlijk roze. En nee..niet alleen voor vrouwen en meisjes is roze een erg mooie kleur. Voor mannen is roze ook helemaal the way to go. Echt hoor, hoe je het ook wendt of keert: deze kleur is héél erg stoer voor mannen, juist omdat er zo lang een taboe op heeft gerust om deze kleur als man te dragen. En áls je roze dan als man zijnde durft te dragen, dan laat je stiekem ook een beetje zien dat je gewoon draagt wat jij mooi vindt en dat je lak hebt aan wat andere mensen zullen denken. That’s the way we like to see a man!

Roze is the way to go boys!
 

Een roze zwembroek staat altijd goed

Met roze val je op als man. Het staat goed en stoer. En roze matcht ook nog eens perfect met denim en staat erg goed met zandkleuren. Dé op en top kleuren die mannen vaak dragen. Roze is dus ook nog eens een perfecte aanvulling op de klerencollectie van de man. Als het dus wat koeler wordt on the beach dan kan je die leuke zalmroze zwemshort mooi combineren met een zandkleurig t-shirt bijvoorbeeld. En vind je effen roze echt een beetje te heftig, dan heb je ruime keuze tussen allerlei te coole zwembroeken en zwemshorts met patronen en dessins waarin roze voorkomt. Hieronder zie je er een paar die ik mooi vindt, maar we hebben op zwemkleding.nl natuurlijk veel meer keus. Scroll maar eens helemaal naar onderen bijvoorbeeld. 

Roze zwembroek voor mannenRoze zwembroek voor mannenRoze zwembroek voor mannen

Welke kleur roze past bij jou?

Heb je een lichte huid dan matcht over het algemeen zalmroze en een donkere zachte kleur roze mooi bij jou. Denk daarbij ook aan bruinroze. Dat komt omdat deze kleuren je lichte huid prachtig complimenteren. Felroze zwembroeken kan je beter vermijden. Die geven weliswaar ook een mooi contrast, maar fel/fluor roze is een koele kleur en dat maakt je lichte huid juist bleker. Wil je toch lekker fel roze dragen, laat deze dan terug komen in de details van het dessin. Dan kan het prima. Heb je een donkere huid, dan staat felroze en fluorroze kleuren je juist prachtig, maar ook pastelkleuren staan je dan erg goed!

Roze is the way to go boys!

Vrolijk het strand op met roze
 
Dus mannen, niets houdt jullie nog tegen! Zoek uit de vele roze zwembroeken op onze site jouw roze zwemboxer/boardshort waar jij je happy-de-peppie in voelt (let maar op, er zit er áltijd wel eentje tussen die je helemaal te wauw vindt) en kom deze zomer met z’n allen de beaches opvrolijken! We ladies looove it!
 
 
zondag 26 juni 2016
Roos
Roze, zwembroeken, mannen