Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Roundie strandlakens, de zomerhit van 2017

Op zoek naar iets waar je veel plezier van zal hebben, nuttig is en tegelijkertijd een echte wannahave omdat het gewoon ontzettend mooi is? Je gaat echt jaloerse blikken krijgen deze zomer met een eigen beach roundie. Een roundie? Iets ronds bedoel je? YESS, een roundie is simpelweg de naam voor een groot ROND strandlaken. En wat daar zo handig aan is (naast dat ‘ie ontzettend leuk eruit ziet natuurlijk): door de ronde vorm hoef je tijdens het zonnen nooit meer je handdoek of strandlaken te verleggen, je schuift zelf simpelweg gezellig mee met de zon. 

 

Roundie strandlakens, de zomerhit van 2017

 

Super vrolijk chillen deze zomer

De roundie is helemaal vanuit het mooie Australië overgewaaid. Met de prachtige prints en kleuren stelen ze meteen de show. All you need to do is erop gaan zitten chillen en de lach op je gezicht en op die van anderen komt vanzelf. Alles wordt gewoon gezelliger en knusser op dit kleed. Vooral de mandala prints zijn erg hot en trending, maar de super vrolijke tropische bloemenprints zijn ook echte eyecatchers. Trouwens niet alleen ideaal voor op het strand of bij het zwembad, het kan ook nog eens dienen als een perfect picknickkleed.

 

  

Plek voor twee op de XXL roundie

Door zijn grootte is de XXL variant een echt laken om gezellig met zijn tweetjes op te liggen genieten. Heerlijk knus samen met je vriend, of ginnegappend met je bff. Maar die zal er ondertussen ook zelf wel eentje hebben nu ze hem bij jou heeft gespot ;) Niet erg, want alleen heb je heerlijk alle ruimte en heb je echt nooit meer last van kriebelende grassprietjes of schurend zand. En krijg je het een beetje koud en chilly? De roundie sla je dan gewoon lekker als dekentje om je heen. Hmmmm, heel behaaglijk.

 

 

Veelzijdigheid zonder limiet!

Deze strandlakens zijn super easy om overal mee naar toe te nemen en veelzijdiger kan bijna niet. Vind je hem zelfs zo mooi dat je het bijna jammer vindt om hem alleen op het strand te gebruiken met je bikini aan en met een boekje erbij? Wat dacht je ervan om hem dan op te hangen als wandkleed in je kamer? Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden, hier komen een paar ideetjes: draag hem als pareo of sarong, gebruik het doek als tafellaken, hij staat prachtig als sprei op je bed etc. etc.


Match je zwemkleding bij je strandlaken

Koop je hem voor bij het zwemmen of om lekker te luieren aan het strand, dan is het natuurlijk het aller-leukst als ie matched bij je bikini of badpak. Ja toch? Je kan hier op zwemkleding.nl super easy een leuke voordelige roundie strandlaken uitzoeken en tegelijkertijd een leuke zwemoutfit scoren. Als je de items die je aanspreken in je favorieten zet, kan je al je favo’s in 1 oogopslag  bekijken en vergelijken en beslissen welke match jij het mooist vindt. Maak er lekker een feestje van deze zomer. Gewoon..omdat het kan!

 

 

 
maandag 27 maart 2017
Roos
Roundie, roundies, strandlaken, trend