Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Rood met witte stippen?

Kleine stippen, grote stippen, ze zijn weer helemaal terug van weggeweest en ze zijn hot! Het is echt waar, als je maar lang genoeg wacht, komt alles weer terug in de mode en zo ook de stippen. En laten wij dat nou helemaal niet erg vinden.  Want stippen zijn tijdloos en klassiek en de trend nu is dat je ze ook mag combineren met ruitjes of strepen en zelfs met bloemetjes, hoe leuk is dat! Hoe bonter, hoe beter.

Gestipt op het strand

Natuurlijk zijn de stippen ook terug te vinden in de badmode. Prachtige gestipte bikini’s, badpakken en monokini’s, maar ook leuke tankini’s met stippen. Voor de dames en de meiden is de gestipte bikini super trendy. Stippen geven een erg zomerse look, en dat hebben we natuurlijk nodig met onze zwemkleding. Niet alleen de badpakken en badpakken zijn gestipt, maar ook strandjurkjes, rokken en broeken. Overal stippen, stippen en nog meer stippen. Je zou er prettig gestipt van worden!

 

Van oudsher wordt een patroon met stippen ook wel Polkadot genoemd. Er is zelfs een liedje over een Polka dot bikini gemaakt! Dat is er echt eentje uit de oude doos. Meer weten over de historie van de Polkadot? Lees hier meer op Wikipedia.

donderdag 9 juni 2011
Barbara
stippen polkadot bikini