Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Rituals zonnebrand review

In verstandig zonnen is het al naar voren gekomen hoe belangrijk het is om je lichaam en gezicht in te smeren met zonnebrand. Niet alleen als de zon schijnt, maar ook als het bewolkt is. Wij hebben standaard een kleine tube met factor 30 in onze handtas zitten. Ons lievelingsmerk is Rituals die we speciaal voor jullie gaan reviewen. 
 
Rituals zonnebrand
 
Wij hebben een kleine en een grote verpakking, maar in onze handtas zit altijd een miniatuur die we overal mee naartoe kunnen nemen. Deze heeft een inhoud van 10ml en kan altijd mee. De tube is lichtblauw van kleur en ziet er strak uit. Op de voorkant staat heel erg groot om welke factor het gaat wat erg prettig is. Je wilt niet ineens met een lage factor op je gezicht lopen. De kans op verbranden is dan veel te groot. Net zoals op de grote verpakking staat er ook op de kleine verpakking welke ingrediënten er in het product zitten. Mocht je ineens een allergische reactie krijgen dan kun je heel gemakkelijk met de tube naar de dokter. Klinkt voor sommige mensen misschien raar, maar voor mensen met veel allergieën als een uitkomst.  
 
De substantie is dik en romig wat wij persoonlijk heerlijk vinden. Een waterige substantie is niet aan ons besteedt. De geur is prettig en aangenaam en stoort niet. Er zit wel een geur in dus er zit ook parfum verwerkt in de zonnebrand. Kun je hier niet tegen dan is dit product niks voor jou helaas. De substantie smeert erg gemakkelijk uit en trekt ook erg snel in. Ondanks de goede werking is het belangrijk om je altijd, elke twee uur, weer opnieuw in te smeren. Dit heeft niks met de werking van de zonnebrand te maken. 
 
Wij zijn echt fan van de Rituals zonnebrand crème. Het is een kleine verpakking die je gemakkelijk mee kan nemen. Hij is romig, trekt snel in en doet gewoon haar werk. Voor mensen met een allergie voor parfum is deze crème niet geschikt. Daarvoor is ze gewoon te sterk geparfumeerd. Wat ook een groot voordeel is, is dat het gemakkelijk te verkrijgen is. Is het op het strand ineens op? Dan trek je snel je pareo aan en loop je even snel naar de Rituals. Bijna elke stad en/of dorp heeft er 1. Wij in Katwijk in ieder geval wel. 
 
donderdag 14 juli 2016
Jhemyla
Ritual, zonnebrand, review