Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Review Ziaja Sun lotion en After sun

Ziaja Sun lotion €5,99

 

Waterbestendige zonnecrème SPF 20 voor elk huidtype in de eerste dagen van de blootstelling aan de zon, vooral voor een gevoelige huid. Biedt een effectieve bescherming tegen de schadelijke effecten van UV-straling. Voorkomt verbranding en vroegtijdige huidveroudering. Intens hydrateert de huid. Helpt irritatie veroorzaken.

 

Breng een grote hoeveelheid van de lotion op de huid 15 minuten voor blootstelling aan de zon. Herhaal tijdens het zonnebaden, vooral na het zwemmen, afdrogen of zweten. Vermijd contact met de ogen en textiel. Overmatige blootstelling aan de zon kan gevaar voor de gezondheid opleveren. Het product garandeert geen 100% bescherming tegen UV-stralen.

 

Hoofdingrediënten:

 • provitamine B5 (D-panthenol)
 • shea boter
 • UVA / UVB biologische filters
 • vitamine E

 

Onze mening

De lotion zit in een kleurrijke vrolijke verpakking zonder teveel poespas. De verpakking voelt stevig aan en kan wel tegen een stootje. Niet geheel onbelangrijk aangezien zo'n flacon overal mee naartoe gaat. De substantie zelf is wit en ruikt echt heerlijk. Het brengt gemakkelijk aan maar plakt wel een beetje. Dit kan een nadeel zijn omdat je er op het strand eruit kan zien als een zandmonster. Insmeren voordat je naar het strand gaat en anders heel erg stil liggen en hopen dat er geen zuchtje wind staat… De sun lotion bevat factor 20 en biedt daarmee een medium bescherming. Regelmatig opnieuw insmeren raden wij wel aan. Voor de rest echt een prima sun lotion die jou de juiste bescherming biedt. Ben je vaker in de zon of heb je (kleine) kinderen? Dan raden wij wel een hogere factor aan zoals een factor 50. 

 

Ziaja After Sun soothing gel €8,99

Kalmeert huidirritaties veroorzaakt door overmatige blootstelling aan de zon of zonnebank. Vermindert de effecten van onvoldoende bescherming van de huid. Kalmeert en beschermt de opperhuid. Biedt onmiddellijke verlichting voor de geïrriteerde huid. Breng gelijkmatig over de huid na elke blootstelling aan de zon. Ter bescherming tijdens het zonnen.

 

Hoofdingrediënten:

 • allantoïne
 • calciumcomplex
 • 3% D-Panthenol
 • vitamine A

 

Onze mening 

Totaal niet onbelangrijk is een prettige en de juist after sun gel. Ook als je niet verbrand bent is het erg belangrijk om je na een dag in de zon in te smeren met after sun. De after sun zit in een zelfde verpakking als haar zusje hierboven  maar heeft 50ml meer inhoud. De substantie is doorzichtig en werkt heerlijk verkoelend op je lichaam. Dit merk je direct wanneer je de after sun in contact brengt met je huid. Deze Ziaja after sun soothing gel gaat absoluut mee met ons in de tas. De after sun is ontzettend fijn in gebruik, werkt meer dan prima en heeft een heel klein prijsje (je doet met 1 flacon een heel zomer). 

 

Conclusie 

Beide producten zijn echt aan te raden vanwege: 

 • De verpakking die erg stevig is en niet teveel poespas bevat;
 • De substantie die lekker ruikt, goed zijn werk doet en vooral bij de after sun heerlijk verkwikkend is;
 • Het kleine prijsje. 
 • Heel gemakkelijk online verkrijgbaar op ziajafocusonskin.nl

 

woensdag 3 juni 2015
Jhemyla
Ziaja, Sun lotion, after sun, review