Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Review Tanatomicals

Tanatomicals 

Dit is een tanningslotion om je lichaam een prachtige bruine gloed te geven. Vaak ben ik wel wat huiverig voor dit soort producten. Waarom? Het doet me denken aan Jersey en Geordie shore. Veel te bruine meiden die vergeten zijn om hun handen te wassen. Aan alles is te zien dat ze een tanningsproduct hebben gebruikt. Daarnaast ben ik zo bang dat het op je kleren gaat zitten om daar vervolgens nooit meer weg te gaan. Toch was ik ook meteen heel enthousiast omdat ik nu eindelijk wat aan mijn lelijke witte schenen kan doen. Ik ging de test aan – met veel spanning. 

 

De test 

De verpakking ziet er druk uit en echt als een tanningproduct. Dit vind ik een positief punt want het straalt wel echt wat uit. De verpakking en de dop zijn van goede kwaliteit. Dit is echt heel erg belangrijk want je wilt het niet lekkend in je lade hebben liggen. Als je de dop open klikt ruikt je meteen het product. Ik vind het een aangename geur maar ik kan begrijpen als meiden dit anders ervaren. Pas altijd op als het op je handen en/of kleren komt want het is moeilijk te verwijderen!

 

 

 

 

Hier zie je dat ik het op mijn benen heb gesmeerd. Ik deed de eerste keer erg weinig op mijn benen waardoor je de kleurverandering amper zag. Je kunt dus best een geruime hoeveelheid nemen want je smeert het goed uit. Een nadeel hiervan is dat het snel opgaat en dus niet zuinig in gebruik is. Op de tweede foto hierboven breng ik al het tweede laagje aan waardoor mijn been al wat bruiner is.

 

Handschoen

Ik gebruik altijd een handschoen bij dit soort producten. Deze ‘handschoen’ is hier ook speciaal voor bedoeld. Hierbij voorkom je dat het op je handen gaat zitten en smeert het mooier uit. Door de handschoen is het egaal aanbrengen een eitje. Let heel goed op bij knieën en ellebogen want deze zijn wat lastiger. Als je het ‘goedje’ uitsmeert dan denk je echt – Uhhh wat-. Het ziet er super heftig uit maar trekt echt in waardoor je bij goed smeren toch een natuurlijk effect krijgt.

 

 

Resultaat

Ik vind het resultaat echt geweldig. Het ziet er super natuurlijk uit , als je het goed uitsmeert uiteraard. Het voelt niet vervelend aan en heeft een aangename geur. Ik heb voor het resultaat wel twee laagjes opgedaan. Een laagje had ook gekund maar ik wilde jullie een zo’n goed mogelijk resultaat laten zien. Halleluja! Dag witte scheenbenen en hallo bruine scheenbenen! Ik ben ook heel erg benieuwd hoe  dit op je gezicht uitpakt want het lijkt mij heel erg lastig bij je neus, ogen, oren en nek. Dit is ook de reden waarom ik het alleen op mijn benen aanbreng.

 

Hier heb ik het links aangebracht en rechts niet. Ik vergat alleen de binnenkant van mijn tenen mee te nemen waardoor je daar een witte vlek ziet (naast mijn grote teen).

 

Conclusie

Ik heb een nieuw favoriet product die meegaat op vakantie. Het smeert heel fijn uit en ruikt aangenaam. Tanatomicals geeft een heel natuurlijk resultaat en laat je niet op een oempa loempa lijken. Het is gemakkelijk te verkrijgen in winkels en de prijs is voordelig. Nog een belangrijke waarschuwing. Dit product beschermd je niet tegen de zon! Smeer je dus altijd in met zonnebrand. Ook trekt de lotion snel in waardoor je je kleren weer snel aan kan doen. Pas wel even op met een witte broek :).

 

 

zondag 26 april 2015
Jhemyla
Review, Tanatomicals