Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Review: leukste vakantiefoto’s met HP Sprocket

De vakanties zitten er helaas weer op, wat over blijft zijn heel veel mooie herinneringen. Dat is maar goed ook want nu lijkt het wel herfst. Tegenwoordig is het heel makkelijk je herinneringen vast te leggen met de smartphone. Alleen waar ik dan weer tegen aan loop is dat je jarenlang je foto’s op je smartphone hebt staan en er nooit meer wat mee doet. Dat vind ik erg jammer en ik ben hierin echt niet de enige heb ik wel gemerkt.

 

Ik zie mezelf nog niet alle honderden foto’s af laten drukken en inplakken, maar ik mis wel een “fotoboek” waar je met name voor de kinderen de belangrijke en leuke momenten in het leven vastlegt. Tegenwoordig heb je overal van die foto apparaten waar je enkele foto’s kunt afdrukken. Dus dat leek me een leuk alternatief. Totdat ik in de gaten had dat het afdrukken van 1-2 foto’s ook gewoon 1,39 verwerkingskosten met zich mee bracht. Dat is dan best een dure optie.

 

Toen ik hoorde van de HP Sprocket, een mobiele fotoprinter, was ik dan ook meteen enthousiast. De HP Sprocket is een kleine handzame fotoprinter die heel makkelijk werkt. Hiermee kun je iedere keer de gewenste foto’s uitprinten en meteen inplakken. Ik zal je hieronder uitleggen hoe het werkt en tips geven voor leuke fotoboeken. 

 

Review de leukste vakantiefoto's met HP Sprocket

HP Sprocket hoe werkt het

De HP Sprocket is een mobiele fotoprinter van klein formaat en deze kun je via bluetooth met je smartphone laten communiceren. Als je de speciale HP Sprocket app download kun je heel eenvoudig de juiste foto selecteren en deze voorzien van een leuk kader, emoij’s en/of tekst. Met 1 druk op de knop komt jouw foto (formaat 5 x 7,5) uit de printer. De Sprocket maakt gebruik van Zink papier. Het bijbehorende HP zink papier heeft een zelfklevende achterkant waardoor je de foto’s eenvoudig in je fotoboek plakt en ook de leukste selfies voor in je agenda kunt maken en daar is mijn dochter erg blij mee..

 

Ik kan natuurlijk heel veel vertellen, maar in de video onderin deze blog kun je ook nog eens uitgebreid zien hoe de HP Sprocket werkt.

 

Ik ben in ieder geval zo enthousiast geworden dat ik van de afgelopen jaren meteen per jaar een klein boekje wil gaan maken van de kinderen. Daarna kan ik het dan per gebeurtenis makkelijk bijhouden met 1-2 foto's per keer.  Ik heb in de winkel van Flying Tiger hele mooie kleine scrapbooks gekocht waar ik op iedere pagina 2 foto’s kan plaatsen. Ook hebben de HEMA en Bol.com kleine instax fotoboekjes waar de foto’s van de Sprocket in kunnen zodat je altijd je foto’s bij je hebt. 

HP Sprocket  HP Sprocket fotoboek

 

De HP Sprocket is nu in een witte en zwarte uitvoering verkrijgbaar bij Coolblue voor de actieprijs van €119 net als het bijbehorende HP Zink papier.

 

Ik hoor een heleboel mensen nu denken, pfff… dat is nog wel een behoorlijk prijskaartje. En ik kan eerlijk zijn, dat is het ook (alhoewel hij voor de vakantieperiode nog veelal €149 heeft gekost). Maar voor mij is het belangrijk de herinneringen in een boek te kunnen plaatsen en ik vind het leuk om dat zelf te maken. Maar hoeveel mensen/kinderen hebben een Instax mini? Die is ook niet goedkoop. Het grote voordeel van de HP Sprocket printer ten opzichte van een Instax fotocamera vind ik dat je altijd je eigen foto’s op je smartphone kunt maken, de beste foto kunt uitzoeken en zelf bepalen welke je wilt printen. 

 

HP sprocket is echt een hebbeding, de foto’s zijn erg leuk om weg te geven vooral aan opa’s en oma’s, aan je vriendin voor in haar agenda, of leuk in te plakken voor een eigen fotoboek.

 

 

dinsdag 19 september 2017
Claudia