Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Review Chilly Silx harsstrips

Ontharen, we zijn er maar druk mee. Bovenlip, oksels, onderarmen, benen en bikinilijn, we willen ze allemaal graag haarloos hebben. Zeker tijdens de zomer, want een gebruinde huid is nog mooier als hij glad en zacht is. De nieuwe ontharingslijn Chilly Silx verwijdert ongewenste haartjes, tot aan de kleinste exemplaren toe. De Chilly Silx lijn omvat ontharingscrèmes en harsstrips voor gezicht en lichaam. Daarnaast is er de unieke ontkleuringscrème die donkere haartjes vrijwel onzichtbaar maakt.

Body harsstrips: glad en verzorgd naar het strand

Benen, onderarmen, oksels en bikinilijn wil je graag ontdoen van alle ontsierende haartjes, zeker tijdens het zomerseizoen. Wie lang van een haarloze huid wil genieten kiest voor Chilly Harsstrips Body. In een mum van tijd verwijder je de haartjes met wortel en al, waardoor ze voorlopig wegblijven. Ook ideaal als je op vakantie gaat, want dan wil je je natuurlijk al helemaal geen zorgen hoeven maken over harige benen. De speciale nabehandelingsdoekjes met menthol (voor de normale huid) of jojoba olie en cacaoboter (voor de gevoelige huid) verwijderen eventuele harsresten en zorgen dat de huid zacht en verzorgd is.

 

 

Hoe gebruik ik de Chilly Silx Face Harsstrips voor de normale huid?

  1. Zorg ervoor dat je huid geen crème of olie meer bevat. De harsstrip kun je daarna tussen je handen verwarmen tot de hars zacht genoeg is.
  2. Trek dan de strip voorzichtig open.
  3. Plak de strip in de haargroeirichting op je huid en druk deze goed aan.
  4. Om de strip te verwijderen houd je de huid strak en trek je de strip in één snelle beweging tegen de haargroeirichting in.
  5. Verwijder eventuele resten van hars met het bijbehorende nabehandelingsdoekje.

 

 

Conclusie Chilly Silx harsstrips 

De harsstrips zijn prettig en gemakkelijk in gebruik. Als je een strip pakt ruikt het direct naar menthol. De strips zijn redelijk groot waardoor je gemakkelijk een groot deel van je benen kunt ontharen. Het ontharen is (zeker als je het vaker doet) redelijk pijnloos. Is het de eerste keer dan kan het wat gevoelig zijn en is het handig om het een vriendin te laten doen. Je kunt harsen vergelijken met een pleister van je arm af halen. Doe je dit heel erg langzaam dan is dit erg pijnlijk en duurt het lang. Als je je pleister er in een ruk vanaf trekt dan voel je dat wel maar het is 'gevoelig' en niet 'pijnlijk'. 

 

Verder kun je een harsstrip twee tot drie maal achter elkaar gebruiken. Wij hebben voor onze benen max vier strips gebruikt. Je haren blijven zeker drie tot vier weken weg dus met één pak doe je ongeveer vier tot vijf maanden. Als je ook je bovenbenen wilt harsen doe je er ongeveer twee maanden mee. 

 

De strips zijn te koop bij Kruidvat en kosten € 6,79 voor het gezicht en € 8,99 voor de bodystrips.

 

zaterdag 4 juli 2015
Jhemyla
Review, ontharing, harsstrips