Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Review: badpakken van OTTO en win €75 shoptegoed

Badpakken zijn dit jaar niet weg te denken uit de badmode. De badpak is namelijk terug van weggeweest. Ze zijn hipper dan ooit, zitten comfortabel en winnen onderhand terrein van de bikini. Wij laten jullie de laatste trends zien. In de video zie je onze twee favoriete badpakken van OTTO.

 

Lace-up badpakken

De Lace-up badpakken en bondage bandjes zijn niet meer weg te denken in badpakkenland. Het zijn de prachtige badpakken die aan de voor- of achterkant laag zijn uitgesneden, maar door middel van bandjes aan elkaar vastzit. Het zijn perfecte flaneer/boulevardbadpakken waarin je gezien mag worden. Dit model badpak is perfect geschikt voor de vrouw met een zandloperfiguur.
 

Laag uitgesneden decolleté en cut-out badpakken

Deze lijken op de Lace-up badpakken, maar worden niet door middel van bandjes bij elkaar gehouden. Je ziet in de video dat wij een groot fan zijn van deze Laag uitgesneden decolleté en cut-out badpakken. Wij hebben gekozen voor een cut-out badpak met palmbomenprint. Een gave hoed en mooie strandtas (kijk hier onze video over hoe je een strandtas moet inpakken), en je kunt direct het strand op.

 

Felle kleuren en fantasieën

Hoewel de zwarte badpak altijd een groot favoriet blijft, zijn kleuren het ook helemaal in 2017. Ons OTTO badpak met palmbomen is prachtig en ook de SUNSEEKER Bandeaubadpak met gewatteerde cups met de verschillende kleuren is het bekijken waard. Wij hebben nog nooit zoveel complimenten gehad op onze reis. Veel vrouwen vragen waar de badpakken vandaan komen en dat ze zo anders zijn dan vroeger. In de video kun je zien dat de badpakken ook echt op een prachtige manier opvallen.

Eerder roesjes dan franjes

De jaren '70 doen het nog steeds goed in zowel bikini- als badpakkenland. Ze maken de badpak net wat speelser en net wat jonger. Vooral voor vrouwen met kleine borsten is deze badpak een uitkomst. Het zorgt er voor dat de aandacht naar de fransjes gaat. Wil je meer informatie over welke badpak perfect bij jouw lichaam past? Bekijk dan het schema van OTTO hieronder:

 

Welk badpak kies je bij grote borsten?

 

Modellen die de borsten ondersteunen, zij het meest geschikt. Let je op de ingebouwde cups of beugels. Voordelig zijn brede bandjes. Neckholder-badpakken laten brede schouders ook wat smaller lijken. Qua kleuren zal het bovenste deel eerder donker en eenvoudig moeten zijn. Een kleurverloop waarbij het boven donker is en naar beneden toe lichter wordt, zorgt voor een goed evenwicht.

 

Welk badpak kies je bij kleine borsten?

 

Push-up bovendelen of gewatteerde inzetten zorgen voor meer omvang. Ook opvallende kleuren, rushes, of opvallende accessoires in het borstbereik doen de borsten optisch een beetje groter lijken. In het algemeen geldt: Alles, wat de aandacht naar boven leidt en voor volume zorgt, is voordelig.

 

Welk badpakken zijn geschikt voor sport?

 

Wie veel en graag zwemt en ook verder actief is, kan het beste kiezen voor een sportbadpak. Deze modellen ondersteunen het lichaam en verschuiven niet, wanneer je snelheid maakt. Daarbij bieden ze optimale bewegingsvrijheid. Badpakken voor zwemsters hebben geen versieringen, zodat er zo weinig mogelijk weerstand is in het water en snelle zweefduiken mogelijk maken. Vaak is sport-badmode ook gemaakt van snel drogend en slijtvast materiaal.

 

Badpakken in de video:

SUNSEEKER Bandeaubadpak met gewatteerde cups Bandeaubadpak van SUNSEEKER. Met gewatteerde cups en afneembare bandjes. Baleintjes opzij zorgen zelfs zonder bandjes voor perfecte steun. Het badpak is in de nek te strikken en heeft een rugsluiting. Voor gevoerd. 

 

Dit bandeaubadpak van SUNSEEKER zit enorm comfortabel en kleed mooi af. De beugel zorgt voor extra ondersteuning bij de borsten. De felle kleuren blijven ook na een duik in het zwembad mooi. Wat ook leuk is bij dit badpak is dat je hem ook als 'top' kunt dragen. Wij deden dit door de badpak te combineren met een gaaf spikershort. Blouse over de badpak heen en je hebt een mooie outfit voor naar het strand of voor een picknick.

 

Ben je enthousiast over de kleur, maar toch liever een tankini of bikini, dat kan! Sunseeker heeft namelijk in dezelfde serie ook tankini's en bikini's.

 

      

 

BUFFALO Badpak met tropical-print Van BUFFALO. Badpak met trendy tropical-print in prachtige avondstemming voor lange dagen aan het strand. Met uitneembare vullingen, onder de buste aan te passen. In de nek en achter te strikken. Voor gevoerd.        
 
Groot favoriet van ons is het Buffalo badpak met palmbomen print. De print past perfect bij een zomerse dag. De badpak is een stuk meer onthullend dan haar zusje hierboven. De achterkant lijkt op een bikini omdat deze uit een los broekje bestaat. Ondanks dat de badpak minder ondersteuning geeft, blijft alles mooi op zijn plaats zitten. 

WINACTIE

Wil jij ook zo'n prachtig badpak voor de zomer? Dan hebben wij een prachtige winactie voor jou klaarstaan! Jij kunt namelijk kans maken op een shoptegoed van €75 bij OTTO.nl. Wat moet je hiervoor doen? Like ons op Facebook en laat in de comments weten welk badpak jij zou shoppen voor €75 shoptegoed. Laat je inspireren door alle mooie badmode van OTTO

 

 

vrijdag 16 juni 2017
Jhemyla