Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

"Retro-badpak" zwemtrend 2012

 Een aantal vrouwen zal ervan walgen. Voor een ander is het een uitkomst. Het ‘Retro-badpak’ met pijpjes is volgens het Britse The Telegraph de zwemkledingtrend van 2012.

 

 Modegigant Prada zet de trend deze zomer. Voetbalvrouw Victoria Beckham en topmodel Candice Swanepoel poseren op de cover van GQ magazine in één van de Prada badpakken. Een belangrijk kenmerk van de retro zwemkleding is de ouderwetse jaren zestig stijl. Door de vloeiende lijnen legt het badpak de nadruk op het zandloperfiguur van de vrouw. Onder meer de cover van de Franse Vogue en de Britse Glamour worden gesierd met deze nieuwe badmode. 

 

Zandloperfiguur

 
Misschien zit je niet te springen om de zomer in een badpak met pijpjes door te brengen. Niet iedere vrouw heeft immers een perfect zandloperfiguur. Bovendien moet je het ook prettig vinden een badpak te dragen. Wil je deze zomer evengoed een beetje trendy over het strand of langs het zwembad lopen, dan hoef je niet te wanhopen. Ook andere zwemkleding is deze zomer gewoon toegestaan. 
 
 retro-badpak

Kleurige zomer

 

De bikini blijft altijd een juiste keuze. Daarnaast is de monokini echt in opkomst. Deze valt in dezelfde prijsklasse als een bikini, dus daarvoor hoef je het niet te laten.Voor wat betreft de kleuren is volgens de laatste trends bijna alles toegestaan. Let er wel op dat je bij het bepalen van de kleur rekening houdt met de kleur van je huid. Word je niet zo snel bruin? Dan is het verstandig badkleding in een lekker felle kleur te kopen. Dierenprints en bloemen zijn in de zomer van 2012 helemaal hot. Het is deze zomer daarnaast toegestaan verschillende kleuren bij elkaar te dragen. Heb je dus een rood topje? Draag daar dan gerust een blauw broekje bij. Voor deze zomer geldt vooral: retro-badpak, bikini of monokini? Koop vooral waar je je goed bij voelt. 
 
 
 
zaterdag 7 april 2012
Mirjam
badpak, trend, retro