Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Quarantine kilo's

Tijdens de coronacrisis werd ons verzocht om zo veel mogelijk thuis te blijven. Alles was gesloten. Ook de sportscholen. Daardoor zijn de kilo`s er aan gevlogen. Van je summer-body is niets meer over gebleven, de vet rolletjes zijn weer te zien. Maar deze zomer worden de maatregelen versoepelt waardoor je jezelf weer mag laten zien in het openbaar. De stranden en zwembaden mogen weer bezocht worden en de vakanties mogen door gaan.

 

Bedekkende zwemkleding

Door de kilo`s die je extra bij je draagt, voel je je misschien minder prettig bij het dragen van een bikini. Om de rolletjes te verbergen zijn er genoeg andere opties om er alsnog goed uit te zien aan het water! De badpak is een goede optie om de quarantaine kilo`s te verbergen voor de rest van de wereld. De meeste badpakken werken corrigerend, zo verhullen de badpakken je buikje. Er zijn verschillende soorten badpakken die er ook nog eens sexy uitzien, zo laat jij alsnog een goede indruk achter als je over het strand of langs het zwembad loopt.

LASCANA badpak met modieus-elegant streepdessinModellerend badpak van Venice Beach in zwartBodyforming badpak van LASCANA | zwart met witte stippen

 

Net even anders

Een andere manier om je buikje te verhullen is door het dragen van een tankini. Een tankini bedekt net als een badpak je hele romp. Het enige verschil is dat deze zwemkleding uit twee gedeeltes bestaat. Een tankini bestaat uit een bikinibroekje. Het bovenste gedeelte van dit item kun je vergelijken met een normale top, maar dan is het gemaakt van een zwemstof. Het is mogelijk dat mensen je buik zien, dat komt doordat het geheel niet aan elkaar vast zit. Maar dat houdt het spannend en sexy.

 

LASCANA tankini in oversized model

 

Strandkleding

Als je onderweg bent naar het water, dan is het wel zo fijn dat je niet in je zwemkleding over straat loopt. Door strandkleding over je zwemkleding te dragen kan jij zelfverzekerd de straten op. Dit kunnen allerlei verschillende soorten strandkleding zijn. het assortiment is groot. Er zijn tunieken, jurken en rokken waarin jij zou kunnen verschijnen. Deze drie items kunnen een verbluffende indruk achterlaten op je omgeving. Ze zijn luchtig en je ziet er ook nog eens goed uit. Je kunt er voor kiezen om bijpassende items te kopen, zodat jouw zwemkleding en je strandkleding matchen. Daarnaast zijn deze drie items ook uiterst handig om je weer even snel aan te kleden voor als het buiten iets frisser wordt. De tunieken, jurken en rokken kunnen ook gedragen worden op een ‘normale’ warme dag. Ze zijn dus multi functioneel en ook nog eens super trendy!

 

 

Complete look


Om je strandlook compleet te maken, kun je verschillende accessoires aanschaffen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een handdoek of een strandtas. Deze items maken je outfit af en zorgen ervoor dat je opvalt. Je kunt ze combineren met je strand- en zwemkleding waardoor je een mooi geheel creëert. Naast het feit dat deze twee items je look afmaken, hebben ze ook nog een belangrijke functie. Door de strandtas kan je gemakkelijk je benodigdheden mee nemen, de handdoek is er voor bedoeld om je af te drogen na een duik in het water. De handdoek wordt ook veel gebruikt om lekker op te liggen zonnen.

 

 

 
woensdag 10 juni 2020
Webba