Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Prothese bikini's en badpakken

Toen wij vandaag de ophef zagen over de #HoldaCokeWithYoursBoobs challenge leek het ons geschikt om een artikel te schrijven over Prothese badmode. Borstkanker is een kankersoort die zich in het borstweefsel van vrouwen en soms van mannen ontwikkelt. Vaak komt het voor dat vrouwen haar borst(en) moet afstaan. Speciaal voor deze moedige, sterke en prachtige vrouwen hebben wij een prachtige collectie prothese bikini's. En nee; dat zie je niet aan de buitenkant.

Zelfverzekerdheid 

Het is ontzettend belangrijk dat een vrouw zich ten alle tijden zeker voelt op het strand. Elke vrouw is prachtig en mag gezien worden. Er zijn bikini's die de mooie vormen benadrukken of juist de onzekere punten camoufleren. Bikini's waarbij de billen groter lijken of juist kleiner. Het is er allemaal en zo ook de Prothese bikini's en badpakken. De bikini's zorgen ervoor dat de vrouw zich nooit onzeker hoeft te voelen en er prachtig uitziet. Het belangrijkste bij de bikini's en badpakken is de stevigheid. Dankzij de stevigheid is het onmogelijk dat de prothese gaat verschuiven. Daarnaast is de prothese ook nooit zichtbaar. Dit is mogelijk doordat er een stevige en kwalitatieve band om de borstkast zit. Deze band is uiteraard niet zichtbaar maar geeft u wel het zelfvertrouwen en een prettig, comfortabel gevoel. Verder zijn de prothese bikinitops en badpakken iets breder en hoger aangesloten.

 

Soorten en kleuren prothese badmode

Nu kunnen wij ons voorstellen dat je denkt 'maar iedereen ziet nu dat ik een prothese bikini of badpak draag'. De badmode is zo gemaakt dat anderen mensen niet kunnen zien dat jij een speciale bikini of badpak draagt. De badmode is er in verscheidende soorten en kleuren te vinden. Net als elke andere vrouw kunt u een item uitzoeken die perfect bij u wensen past. Zo zijn er voor de kleurrijke vrouwen de meest kleurrijke badpakken en/of topjes te vinden. Voor de vrouwen die liever voor zwart gaan of een anderen effen kleur is er ook genoeg keuze. 

 

Prothese bikini's en badpakken

 

Topmerken

De kwalitatieve bikini's en badpakken zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit om u op elk moment een veilig en zelfverzekerd gevoel te geven. Daarom bieden wij u de meest geweldige topmerken die u laten stralen op het strand. De merken die u hier terug kunt vinden zijn onder andere: Anita, Cyell, Marks and Spencer, en Tweka. Door de hoge kwaliteit, de ideale pasvorm, stevigheid, de mooie kleuren en prints, zult u er stralend bij lopen op het strand! Doordat u er tegelijk modieus en zelfverzekerd bij kunt lopen, zal het gegarandeerd een zorgeloze stranddag worden. Hierdoor kunt u optimaal genieten van het zwemmen, de zon, de zee, en de mensen om u heen!

''To me, beauty is about being comfortable in your own skin. It's about knowing and accepting who you are.''

 

zondag 31 mei 2015
Jhemyla
prothese bikini, prothese badpak