Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Pretty in Pink

Roze. De kleur van lieve schattige hartjes. De tweede plaats van de kleur van de liefde (de eerste is natuurlijk rood). De kleur van Barbie. De kleur van meisjes. De kleur van lippenstift. De kleur van leuke nagellak. De kleur van de leukste sandaaltjes. Roze, een prachtige kleur. Vrouwelijk, sexy en uitdagend tegelijk! Maar roze is vooral de kleur van de leukste bikini’s!

 

 

De leukste bikini’s zijn natuurlijk roze. Ze zijn schattig maar tegelijkertijd stoer. Sexy maar tegelijkertijd lief. Uitdagend maar tegelijkertijd zoet. De kleur roze heeft heel veel verschillende eigenschappen. Dat betekent dus dat je roze ALTIJD kan dragen. Hoe je je ook voelt. Voel je je sexy? Roze! Voel je je vrouwelijk? Roze! Voel je je schattig? Roze! Zie je? Bij elk gevoel is roze de perfecte oplossing.

 

Deze prachtige roze bikini’s zijn natuurlijk perfect te combineren met leuke sandaaltjes of slippers. Match de bikini’s ook eens met prachtige sieraden. Je zult versteld staan van het resultaat. Een mooie oversized armband of juist een sierlijk en elegant klein sieraad. Match ze met de leukste oorbellen, groot of juist klein. Experimenteer ook eens wat met je haar! Vlecht er bijvoorbeeld een leuke roze lint doorheen en alles matcht!

 

donderdag 20 juni 2013
Esther
Roze, Schattig, Stoer, Sexy, Vrouwelijk, Uitdagend, Bikini's