Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Prachtige push-up bikini's

De push-up bikini is een bikini die geschikt is voor (bijna) iedere vrouw! De naam push-up wordt niet zomaar aan deze bikinitop gegeven. Deze bikinitop duwt namelijk de borsten iets omhoog. Dit komt doordat de bikinitop voorzien is van paddings, de vullingen in de top. Hierdoor krijgen de borsten de ultieme ondersteuning en komen uw borsten prachtig naar voren.
 
pushup
 
De push-up bikini is vooral ideaal voor jou als je een kleine cupmaat hebt of hangende borsten. Niets mis mee natuurlijk, maar dan voel je je toch vaak het prettigst als je een push-up bikini draagt die je decolleté een lift geeft. Het geeft je vertrouwen en je straalt als nooit tevoren! Zo ben jij ineens, in je modieuze roze push-up bikini of in een stijlvolle zwarte push-up bikini een eyecatcher op het strand. En wie wil dat nou stiekem niet zijn?
 
Ben jij ook zo dol op push-up bikini's? Wij van Zwemkleding.nl zijn erg benieuwd wat jouw mening is met betrekking tot de prachtige push-up bikini's! Laat het ons weten op onze eigen Facebookpagina.
 
dinsdag 14 april 2015
Lisa
push-up bikini, bikini's