Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Prachtige prints

Ieder jaar weer zijn prints enorm leuk, prints geven namelijk iets extra's. Het maakt de bikini bijzonder en uitermate uniek! Je kunt denken aan de altijd oh zo vrolijke bloemenprint, de trendy, hippe aztec-print en de hartstikke stoere dierenprint.

 

 

3x prachtige prints

Van bikini's wordt je helemaal vrolijk en vooral als de bikini's een bloemenprintje hebben! Want zeg nou eerlijk, welke vrouw wordt nou niet blij van een prachtige bos bloemen? Ook de badkleding met de aztec print zagen we vorig zomer al, maar och.. Wat blijven ze toch ontzettend leuk! De vrolijke kleuren en de prachtig gedetailleerde motieven maken dat een bikini met een aztec print een musthave is voor elke zomer weer! De bikini's en badpakken zijn bovendien erg stoer, maar zijn tegelijkertijd ook erg vrouwelijk en sexy.

En nog veel meer

Natuurlijk heb je nog veel meer soorten, denk maar aan gekleurde blokjes of strepen. Wil je nog even tussen de badkleding kijken met prints? Kijk dan gauw naar de prachtige bikini's hieronder die wij voor jou hebben geselecteerd!

 

woensdag 29 oktober 2014
Lisa
print, prints, printjes