Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Positie badmode en zwangerschapsbadkleding

De vlindertjes vladderen rond en het lijkt net alsof jij op een roze wolk leeft. Iedereen mag het weten, want er groeit een klein wondertje in je buik: 'Ja, ik ben zwanger!'. Vol trots zie jij jouw buikje met de week groeien en iedere week weer word je verliefder en verliefder op het nieuwe leven dat nu nog in je buik zit.

 

  

 

Positiebadmode

Ondanks dat je zwanger bent, kun je gelukkig nog een heleboel leuke dingen doen! Wat dacht je van heerlijk zwemmen? Zwemmen is niet alleen erg leuk, het is ook nog eens ontzettend ontspannend. Maar dat niet alleen, zwemmen is hartstikke goed voor vrouwen, die net als jij, zwanger zijn! Als je 's ochtends heerlijk in het water ligt, is de kans minder groot op ochtendmisselijkheid. Bovendien geeft zwemmen in de ochtend jou zo'n goede start van de dag, zodat jij energie hebt voor de hele dag! En als jij denkt dat dit alles is, heb je het goed mis. Vaak krijgen vrouwen die in verwachting zijn, last van hun rug of bekken. Door heerlijk in het water te liggen, voel je je gewichtsloos in het water, waardoor alle pijn even verdwijnt.

 

Om te kunnen zwemmen, heb je natuurlijk wel zwangerschapsbadkleding nodig. In je oude bikini of badpak kun je natuurlijk niet meer! Zwangerschapszwemkleding is ontzettend handig, de zwangerschapsbadkleding past zich namelijk aan de grootte van jouw buik. Zo kun jij negen maanden lang onbezorgd zwemmen! En bovendien is de zwangerschapsbadkleding tegenwoordig ook nog eens ontzettend trendy. Zo kun je modieus en comfortabel zwemmen met jouw wondertje in de buik.

 

Ben jij zwanger en heb je nog geen positie badmode in huis gehaald? Neem dan eens een kijkje op Zwemkleding.nl voor de comfortabelste en hipste positie badkleding!

 

woensdag 6 mei 2015
Lisa
positie badmode, zwangerschapsbadkleding