Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Plus-size modellen zien we steeds meer!

Al een aantal maanden speculeren de media en de consumenten over de (te) dunne modellen op de covers van tijdschriften en reclamespotjes. Vandaag de dag is dat niet meer de realiteit. Welke maat je ook hebt, jij bent prachtig zoals jij bent. Ook de wat vollere dames mogen er wezen en passen perfect in de hoogkwaliteit fashionkleding. 

 

plus-size-modellen-zien-we-steeds-meer

 

En eindelijk, na maanden van ergernissen komt het tijdschrift Elle dan toch echt met een covermodel met een maatje meer! Het plus-size model Ashley Graham staat stralend op de voorkant van het magazine in een mooie, zwarte bikini. Een prachtige dame waar wij allemaal wel stiekem jaloers op mogen zijn! Ook plus-size model Robyn Lawley schittert al een tijdje als model in hoogwaardige magazines. Zij stond in maart al op de cover van het bekende tijdschrift Australian Cosmopolitan.

 

Dat de plus-size modellen steeds meer worden geshowd, komt als een vreugd voor vele dames. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat dames afhaken als een (te) dun model op een reclamecampagne staat. Zij zien liever de werkelijkheid. Niet iedereen is mager en niet alleen dunne vrouwen zijn prachtig en goed voor de hoogwaardige fashion. En daar zijn wij van Zwemkleding het helemaal mee eens! Ook bij ons vind je prachtige badmode voor vrouwen met een maatje meer. Bij ons vind je een enorm groot aanbod met badmode met een grotere maat en dat ziet er tip top uit. Ben jij benieuwd? Neem dan gauw een kijkje bij onze plus-size zwemkleding die helaas nog steeds niet getoond wordt door plus-size modellen. Toch is veel van deze badmode ook verkrijgbaar t/m maat 54-56!

 

 

 

zaterdag 17 mei 2014
Lisa