Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Pimp je slippers!

Natuurlijk willen we allemaal de leukste en meest bijzondere slippers hebben. Maar ja, hier wil je natuurlijk niet altijd de hoofdprijs voor betalen. Goed nieuws: een heleboel goedkope en simpele items kun je heel makkelijk zelf omtoveren tot een juweeltje! Je zult hier een leuke knutselmiddag en, nog belangrijker, een uniek paar slippers aan overhouden!
 
Slippers zijn heel erg makkelijk te pimpen! Er zijn dan ook meerdere manieren om dit te doen. Voor de eerste methode is het enige wat je nodig hebt  een simpel paar badslippers. Deze zijn overal te vinden, vaak voor maar één of twee euro! Hierna ga je opzoek naar de leukste knoopjes, studs of zelf lintjes. Met een lijmpistool of secondelijm plak je al deze leuke dingen op de bandjes van je slipper, en klaar is kees! Je slipper is helemaal opgefleurd en je zal niemand tegenkomen met dezelfde slippers als jij!
 
Je kunt er ook voor kiezen één grote eyecatcher op je slipper te plakken. Neem bijvoorbeeld een grote nepbloem en plak deze aan de voorkant op je slipper. Super leuk toch?!
 
 
Door deze twee methodes zal je een effect krijgen als hierboven. Het enige verschil is dat je kan zeggen dat je ze zelf hebt gemaakt. En zeg nou zelf, dat is toch veel leuker? 
 
maandag 29 juni 2015
Jinke
slippers, pimpen, do it yourself, zomer