Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Pimp je eigen bikini!

Ben je je bikini van vorig jaar een beetje zat en ben je toe aan iets nieuws? Wij geven je wat tips om van je oude bikini een nieuwe bikini te maken!
 
1. Koop studs.
Studs zijn tegenwoordig helemaal in en zijn onmisbaar bij de nieuwste modeitems. Door middel van studs is je oude bikini nu een trendy bikini met stoere accenten. Studs kun je het beste kopen bij stoffenzaken, daar verkopen ze studs met splitpennen, waardoor de studs goed blijven vastzitten. Plakkertjes vallen er snel af.
 
2. Haal lintjes bij de Hema.
Bij de knutselhoek bij de Hema verkopen ze mooie witte lintjes van kant. Hiermee wordt je bikini hartstikke sexy en ben je een echte eyecatcher op het strand.
 
3. Kijk of je thuis nog leuke print stoffen hebt.
Heb je een effen bikini? Niets is mooier om dan aan de onderkant, of op welke plek jij het maar wilt, leuke stoffen van print op te naaien. Zo wordt jouw bikini uniek! En natuurlijk, prints zijn hét modeitem van 2013.
 
4. Leuke kraaltjes bij de Xenos.
Kraaltjes maken je bikini net weer wat vrolijker en geven net iets extra’s aan jouw bikini. Met kraaltjes kun je je bikinibandjes opvrolijken, maar je kunt ook je gehele bikini door middel van kraaltjes een mooi motiefje van maken.
 
 
Natuurlijk kun je ook een goedkope effen bikini online kopen en zelf de mooiste bikini maken. Hieronder nog een leuk filmpje hoe je je bikini kunt pimpen:
 
 
zondag 17 februari 2013
Lisa
Bikini, DIY