Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Philosophy’s Purity 3 – in – 1 cleanser for face

Vandaag op zwemkleding een reiniger waar onze redactie al vaker van gehoord had. Namelijk van het merk Philosophy. In 'beautyland' een ware hype, maar is het ook daadwerkelijk zo? Wij testen het voor jullie uit.

Het is een reiniger voor gezicht en ogen die je elke dag ( zelfs twee keer per dag) kan gebruiken. Hij is ontzettend mild voor de huid maar haalt wel alles perfect in één keer weg. Ook verkwikt en hydrateert het de huid wat extra is meegenomen. Zeker  na een zomer vol met zon en zout is het heerlijk om je gezicht weer eens goed op te frissen.

De geur is vrij 'neutraal' en een klein beetje kruidig. Het ruikt niet lekker en het ruikt niet vies, gewoon. Wij vinden dit erg belangrijk want je wilt geen vieze geur op je gezicht hebben. De substantie is wat dik maar wel romig. Doordat de substantie wat dikker is smeert het heerlijk over je gezicht en lijkt het net alsof je in een luxe spa bent verdaagt.

De verpakking heeft een handige dop die er voor zorgt dat je niet teveel gebruikt. Dit is heel erg fijn want de prijs voor deze reiniger is niet mis. Wel is de ‘tube’ vrij hard van materiaal waardoor het er wat moeilijker uit knijpen is. Dit maakt niet zo veel uit als die nog vol is, maar zodra die minder vol is is dit toch wel een nadeel. 

verwijdert snel vuil, olie en make-up en ondersteunt de natuurlijke vochtbalans in de huid.
Mild genoeg voor gebruik rond de ogen en de gevoelige huid.
Bevat 12 essentiele oliën om de huid te kalmeren en te verlichten.

Er zitten in de reiniger genoeg verzorgende bestanddelen  zoals meadowfoamzaadolie, rozenhoutolie, pelargonium olie, palmarosa olie, rozenolie, west-indische rozenhoutolie, sandelhoutolie, wortelzaadolie, peperolie, ureau. Dit zorgt er voor dat je huid heerlijk zacht aanvoelt en na enkele weken ook daadwerkelijk mooier oogt. 

 

Zeker een fijn product die wij ook sterk aanraden. Hij werkt prettig, is niet agressief en zorgt er echt voor dat jouw huid gaat stralen. 

  • 90 ml – Adviesverkoopprijs Є9,95
  • 240 ml – Adviesverkoopprijs Є19,95

 Philosophy is te koop bij Ici Paris XL en in de webshop van Ici Paris XL.

vrijdag 18 september 2015
Jhemyla
Philosophy’s Purity 3 – in – 1 cleanser for face and eyes