Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Phax Collectie 2017: Adembenemend mooi

YES! De nieuwe voorjaarscollectie van Phax zwemkleding is uit en wat is hij mooiii! Wat klinkt dat toch heerlijk in de oren dat er al weer druk achter de schermen aan de voorjaar- en de zomercollecties van 2017 gewerkt wordt. Wat zeg ik? Ze liggen alweer klaar in de webshops, hoe vind je dat? Phax swimwear is ook in 2017 weer een genot voor het oog. De nieuwe collectie bevat vrolijk gekleurde bikini’s zoals bijvoorbeeld de mix-and-match bikini's die onderling fantastisch te combineren zijn. Ook de badpakken en strandkleding is puur genieten en van hoge kwaliteit.
 
Phax Collectie 2017 Adembenemend mooi
 

Living Treasures laat een vrouw stralen

Phax Swimwear heeft zich laten inspireren door Zuid-Amerika, de mooie bloemenprints en felle neon kleuren, maar ook de meer rustige kleuren als wit en taupe, de boho/hippie chic kwastjes, franjes, pom-poms en borduursels doen je wanen in de zwoele dromerige atmosfeer van het bruisende continent. Niet voor niets heeft deze collectie de rijke en de prachtig mysterieuze naam ‘’Living Treasures’’ gekregen. De vrouwelijke badmode met zijn stralende kleuren die een vrouw echt vrouw laat zijn kon niet beter omschreven worden.

Phax Collectie 2017 Adembenemend mooi
 
Mix and Match collectie 2017
 
De collectie van Living Treasures bestaat uit series beugel-, strapless-, halter-, triangle- en bandeaubikini’s en badpakken met exotische namen als PHAX Havana Feel, PHAX Maracas Bay, PHAX Mandala Night, PHAX Floridita Scent, PHAX Mojito Breeze, PHAX Summer Rhombus en PHAX Chan Chan Nights. Stuk voor stuk Eyecatcher met gedurfde prints en stralende kleuren. Ben je een fan van mix and match bikini’s dan kan je je hart ophalen met de uitgebreide voorjaars mix-and-match collectie 2017 van Phax.
 
Phax Collectie 2017 Adembenemend mooi

Unieke bikini's en badpakken
 
Ben je van plan om een reis naar Brazilië te maken of ga je een weekendje in een hotel met zwembad of misschien zelfs op wereldreis naar verschillende eilanden, je mag er zéker van zijn dat jij de uniekste bikini of badpak zal hebben met de badmode van Phax. En vergeet vooral ook de diverse bijpassende accessoires niet! 
 
Phax Collectie 2017 Adembenemend mooi

Phax Swimwear collectie 2017 nu verkrijgbaar!
 
Zoals we al zeiden is de nieuwe Phax collectie nu al te verkrijgen en je bent meteen op het goede adres, want je kan bij ons alles op je gemak bekijken en direct bestellen. De keus is verrassend en enorm, scroll maar eens naar onderen waar je direct je favo item online kunt kopen. Of laat je inspireren door onderstaand filmpje. Zit er niet iets bij wat je zoekt, dan kan je bovenaan deze pagina via diverse filteropties nog veel meer bikini’s bekijken. Let’s go and find your treasure!
 


 
 
woensdag 30 november 2016
Roos
Phax, nieuwe collectie, 2017, swimwear