Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

PHAX bikini collectie 2016

In februari van dit jaar heeft PHAX haar nieuwste collectie voor 2016 al ‘geshowd’ tijdens de Fashion Swim Week, die gehouden werd in het ‘Santa Barbara Beach & Golf Resort’ te Curaçao. De collectie, genaamd ‘PHAX Otulivu Beach’, is werkelijk prachtig! Een deel van deze geweldige, nieuwe collectie van PHAX is inmiddels te vinden op Zwemkleding.nl. Dit fantastische merk is in Nederland online te verkrijgen bij Chilla

 

Phax bikini collectie 2016

PHAX Otulivu Beach 2016

Deze nieuwe, buitengewoon vrouwelijke voorjaarscollectie van PHAX staat voor leven, kleuren en charme. De collectie is, zoals we van PHAX gewend zijn, een prachtige collectie met bikini’s, badpakken en strandkleding van hoge kwaliteit uitgevoerd in vrolijke en zomerse kleuren. De kleuren die centraal staan in de ‘Otulivu Beach’ collectie van 2016 zijn: Turquoise, neonroze, bordeauxrood, mintgroen en zeeblauw. Wij houden ervan! En jij vast ook!

 

In deze zomerse collectie van PHAX komen alle badmode trends voor 2016 volledig tot hun recht. Zoals je vast al gelezen hebt op Zwemkleding.nl, zijn printjes in 2016 helemaal in de mode. Dit zien we ook terug in de collectie van PHAX. Veel bikini‘s, badpakken en tuniekjes van de ‘Otulivu Beach’ collectie zijn bedrukt met fantastische prints! De collectie bestaat uit bikini’s en badpakken met ultra vrouwelijke en tropische bloemenprints, gestreepte prints, modieuze Aztekenprints, geometrische prints en trendy zebra- en panterprints. Er zit zeker weten iets bij wat precies bij jou past!

 

 

Phax voorjaarscollectie 2016

 

Ook zien we badpakken met een sierlijke diepe hals of sexy ‘dug-outs’. Super vrouwelijk en extreem verleidelijk! Bikini’s en strandjurkjes zitten vol met franjes, macramé, ruches en nog veel meer! Alle fijne details en de afwerking ervan zorgen dat deze collectie uniek en elegant is. Met een bikini of badpak van PHAX word jij een echte ‘eyecatcher’, waarbij jouw mooie, vrouwelijke vormen perfect tot hun recht komen!

Winactie!

Wij krijgen al weer helemaal zin in de zomer en worden een beetje hebberig van al deze prachtige items van Phax. Wil jij ook graag een gaaf badmode item uit the nieuwe collectie van PHAX hebben? Ga dan snel op jacht naar naar jouw perfecte Phax bikini! Of....doe mee aan de WINACTIE! Wij mogen namens Chilla één item van de ‘Otulivu Beach’ collectie weggeven. Hoe geweldig is dit! Geef op facebook aan welk van de onderstaande items jouw favoriet is en je maakt kans om deze te winnen. Wie weet ben jij dit keer de gelukkige! Doe dus snel mee! Op zaterdag 5 december wordt de winnaar bekend gemaakt. 

 

donderdag 19 november 2015
Lisa
PHAX, voorjaarscollectie, Chilla, badmode, bikini's, badpakken