Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Parfum voor in de zomer

Ook in de zomer wil je natuurlijk lekker ruiken. Nu snappen wij bij zwemkleding.nl maar al te goed dat een parfum daar veel te zwaar voor is. Daarom laten wij een andere optie zien. Want ook in de zomer willen wij natuurlijk gewoon lekker ruiken. Niet alleen voor in de avond, maar ook bij die ene picknick of dagje strand.

Blond Amsterdam 

Start de dag met een heerlijke body wash onder de douche, droog je af met je zachte roze handdoek, neem een kop Blond thee uit je favoriete mok, neem je vrolijke agenda mee naar je werk of school. Femque van Geffen en Janneke Dröge zijn in februari 2001 begonnen met het beschilderen van servies in een klein atelier aan de Amsterdamse Spuistraat. Ze beschilderden voornamelijk persoonlijke theepotten, mokken en schilderijen. Hun gedeelde passie voor vrolijk en kleurrijk servies groeide uit tot een bont en gevarieerd assortiment. Het doel van Femque en Janneke is om mensen met hun producten vrolijk en blij te maken. Dit is duidelijk te zien aan het handschrift van Blond wat je herkent aan de grappige en kleurrijke illustraties met een knipoog. Inmiddels is Blond behoorlijk uitgebreid. De vriendinnen hebben hun kleine atelier ingeruild voor een Blond winkel met atelier aan de hoofdstedelijke Gerard Doustraat. bron: blond-amsterdam.nl 

 

Body Mist

Een body mist is een heerlijk luchtig product, ideaal voor in de zomer. Het is minder intens dan een parfum en voelt fris aan. Wij gebruiken een body mist het liefst op een warme zomerdag als wij geen honderden wespen om ons heen willen hebben, maar wel lekker wil ruiken. De geuren zijn altijd fris en/of bloemig, fruitig. Ze zitten in grote verpakkingen en je doet er ontzettend lang mee. Daarnaast is het ideaal voor na het sporten om je even op te frissen. 

Blond Amsterdam Energising Ginger & Drops of Lime Body Mist

Dit is een ontzettend frisse geur die heel aangenaam ruikt. Wel hebben wij het idee bij deze geur dat er toch insecten op ons afkomen. Als wij de geur opspuiten blijft die max een paar uur zitten, maar is daarna echt wel weer toe aan wat nieuwe spuitjes. De geur bezorgt je geen hoofdpijn en doet je denken aan een echte zomerdag. Onze favoriete geur. 

 

Blond Amsterdam Refreshing Body Mist Eucalyptus & Mandarin

Dit is echt een super aparte geur. Lekker? Ja zeker! De geur is moeilijk te omschrijven, maar enorm fris. Heerlijk voor op het strand tijdens een dagje zonnen in je bikini. Het gekke is dat als je deze geur op je kleren spuit de geur nog intenser is. Je hebt ook maar heel weinig nodig van een body mist. Dit vinden wij echt ideaal aan dit soort producten. Ze geven voldoende af, niet te veel en niet te weinig.

 

Body mist wat voor jou? Als jij van lekker ruiken houdt, van een frisse bloemige en/of fruit achtige geur en van luchtigheid? Dan is dit product echt wat voor jou! Houdt er wel rekening mee dat het niet net zo lang als een parfum blijft zitten. Dit maakt het wel ideaal om mee te nemen in je strandtas. Een merk dat wij nog meer kunnen aanraden is Victoria’s Secret. 

 

 

Wat is jouw favoriete merk voor een body mist?

donderdag 29 juni 2017
Jhemyla
zomer, parfum, zwemkleding, body, mist