Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Orangebag.nl nieuw op zwemkleding

OrangeBag.nl, opgericht in 2005 in Nederland en inmiddels uitgegroeid tot de grootste online fashion store van Nederland. Goed nieuws: vanaf nu is hun enorme assortiment ook te bewonderen op Zwemkleding.nl!

Service en kwaliteit

Orangebag.nl staat vooral bekend om kwaliteit en vooral persoonlijke service. De meer dan 100 merken die zij verkopen staan stuk voor stuk garant voor kwaliteit en niet voor niets ontvang je pakketje in 98% van de gevallen de volgende dag in huis! Het motto van Orangebag is: “gezien in de bladen bij ons te vinden”. De kleding en merken die bij orangebag te koop zijn, zijn namelijk standaard in de toonaangevende modebladen te zien. 

Veelzijdigheid 

Bij Orangebag.nl ben je voor het hele gezin en voor iedere gelegenheid aan het juiste adres, zowel voor de dames, heren en de kids. Verder is het assortiment enorm ruim. Kleding, schoenen, accessoires en ook… badkleding! Van onder andere het merk Seafolly zijn de prachtigste badpakken en bikini’s te shoppen voor zowel moeder als dochter. Ook de rest van je strandoutfit is hier te shoppen, waaronder slippers van het merk Havaianas. 
Orangebag.nl is een prachtige toevoeging aan de webshops die je kan bewonderen via Zwemkleding.nl. Bekijk hieronder vast een deel van het aanbod in badmode!
 
maandag 15 februari 2016
Jinke
orangebag.nl, nieuw