Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Online bestellen van badmode al in volle gang!

Net zoals men vakanties vroeg boekt, zo bestelt men tegenwoordig ook vroegtijdig zwemkleding, slippers, zonnebrillen en luchtbedden. Het online bestellen van badmode start dus al volop in januari.

Het echte zomer- en zwemkleding seizoen start normaal gesproken vanaf april. Echter blijkt uit de zoekvolumes van Google dat dit steeds meer verschuift, de zoekvolumes van eind februari 2009 zijn nu al gelijk aan de eerste week van 2010. Wellicht hebben de vroegboekers en de vakantiebeurzen invloed op dit gedrag. Het lijkt er dus op dat men er in 2011 vroeg bij wil zijn, zodat ze zeker weten dat ze een passende zwembroek, badpak, bikini of tankini kunnen kopen. Iedereen wil er tenslotte trendy bij lopen in de zomer.


De trend voor 2011 is overduidelijk prints, in alle badmode komen de grote en felgekleurde prints naar voren. Daarnaast lijkt alles te mogen dit jaar, Triangel bikini’s, Push-up bikini’s, Bandeau bikini’s, Badpakjurkjes, Monokini’s, Tankini’s, alle modellen zijn toegestaan, dus voor ieder wat wils!
 

maandag 17 januari 2011
Claudia
Badmode online