Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Ondanks dat het zomer is..

Ondanks dat het zomer is, hoor je steeds vaker dat mensen de kachels in huis al aan hebben staan en niets liever dan onder de wollen dekens kruipen en te genieten op de bank van de mooiste films of series op televisie. Ondanks dat het zomer is, is niets fijner dan om na het douchen een heerlijk warme badjas aan te trekken. Heerlijk met de badjas op de bank, toastjes op tafel en de beentjes omhoog. Tijd voor een fijne ontspanningsavond!

 

Badjassen

Een badjas is niet alleen een heerlijk warme jas, je kunt het voor zoveel doeleinden gebruiken. Als je uit bed stapt, als je onder de douche vandaan komt of als je gewoon een dagje niet wilt aankleden is een badjas super comfortabel. Of wat te denken van een bezoekje aan de sauna samen met vriendinnen? Een badjas is ideaal! Bovendien zitten badjassen ontzettend lekker! 

 

Over het algemeen zijn badjassen namelijk gemaakt van badstof. Dit is de benaming voor een katoenen stof, waarbij de draden tot lussen zijn geweven. Hierdoor wordt de stof volumineus en neemt het weefsel veel vocht op. Daarom is het uitermate goed geschikt als stof voor een badjas. Er zijn ook velours badjassen. Hierbij is de stof aan de buitenkant geschoren, zodat de stof heerlijk zacht aanvoelt. Tot slot zijn er nog de wafelstof badjassen. Deze stof is ook van katoen, alleen geweven in een wafelmotief.

 

 

Badjassen op Zwemkleding.nl

Ben jij ook zo dol op badjassen? Ik ben er helemaal weg van! Hieronder staan de mooiste en warmste badjassen op een rijtje en ik hoop dat er voor jou wat tussen zit.

 

dinsdag 26 augustus 2014
Lisa
badjas, badjassen