Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Nivea Sun Protect & Bronze

Wie wil er nou geen mooi, egaal, bruin kleurtje? Echter, te veel onder de zonnebank is niet goed voor de huid en zelfbruiners geven vaak lelijke vlekken. Natuurlijk bruin worden we alleen van de zon, maar helaas is deze in Nederland niet elke dag te vinden. Op de momenten dat de zon er wel is, moeten we daar gebruik van maken. Samen met de Nivea sun protect & bronze zorgt de zon voor een mooi kleurtje!

 

 

Nivea sun protect & bronze is de eerste zonnebrandcrème die zorgt voor een goede bescherming tegen de zon EN een handje meehelpt in het bruiningsproces.  Dat terwijl er 0% zelfbruiner in zit. Hoe werkt het? In de Nivea sun protect & bronze zonnebrandcrème zit een natuurlijk plantenextract dat de pigment productie stimuleert. U zult dus eerder bruin worden.

 

 

 

 

Naast dat de huid sneller bruin wordt, biedt deze zonnebrandcrème ook een goede bescherming tegen de zon. Heeft u een getinte huid, verbrandt u niet gauw en wordt u snel bruin? Factor 10 is dan al voldoende. Heeft u een bleke huid, verbrandt u snel en wordt u langzaam bruin? Een factor vanaf 20 is aan te raden. U moet weten dat de zon het warmst is, rond het middaguur en enkele uren daarna. Vermijdt op dit tijdstip het liefst de zon!

 

 

Mijn mening over de Nivea sun protect & bronze:

Het is een fijne zonnebrandcrème met een heerlijke geur, zoals we gewend zijn van Nivea. De fles heeft een leuke vorm en is precies goed van formaat: er zit 200 ml in. Genoeg om royaal mee in te smeren, zonder dat de strandtas een paar kilo zwaarder wordt. De crème smeert heerlijk uit en trekt snel in, dit is natuurlijk wel afhankelijk van de factor. Na een middagje zonnen heb ik het gevoel dat ik al een aardig kleurtje heb gekregen. Verwacht geen wonderen van deze zonnebrandcrème, maar verwacht wel een goede bescherming en een heel klein beetje bruiner kleurtje dan de standaard zonnebrandcrèmes.

 

Wees verstandig en gebruik een goede zonnebrand in de zon! Het is een fabel dat we er niet bruin van worden, het is een feit dat we hiermee de zomer beschermd EN bruin door komen!

 

Prijzen van de Nivea sun protect & bronze:
Factor 20: € 14,95
Factor 30: € 15,95
Factor 50: € 17,95

zondag 29 mei 2011
Bertine
Zonnebrand, Nivea