Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Nieuwste trends badmode 2015

Terwijl de kerstartikelen langzaam de winkels instromen en iedereen zich zit te verlekkeren aan een hot choco met marshmallows, zijn wij van Zwemkleding.nl al hard bezig met het spotten van de nieuwste trends. Niet voor de herfst/winter van dit jaar, maar voor de spring/summer van volgend jaar! Het lijkt nog zo ver weg, maar wij kunnen haast niet wachten. Zó veel leuke trends... We hebben de belangrijkste voor je opgezocht! 

 

 

In dit plaatje heb ik de belangrijkste trends voor het komende jaar geselecteerd. Dat belooft al veel goeds, toch? 

 

1. Nonchalant Fluttering

De eerste trend die we spotten is de fluttering trend. Deze is terug van weggeweest, want vroeger, heeeel lang geleden waren ze helemaal hot. Heerlijke loshangende tops geven je strandlook een nochalante touch. 

 

 

2. All-over prints

De all-over prints zagen we dit jaar ook al langskomen, maar voor de collecties van 2015 zijn de designers helemaal los gegaan! De prints gaan dit keer over de hele bikini of badpak: prachtig! 

 

 

3. Sexy V

Dat we sexy zijn mogen we de volgende zomer volop showen. Met de prachtige diepe V-halzen laten we veel skin zien op een sexy maar elegante manier! 

 

 

4. Stoer sportief

Last but not least... Voor de dames die houden van functionele maar vrouwelijke badmode is deze trend een topper. Bikini's en badpakken met een sportieve touch mogen gezien worden dit jaar! 

 

 

Weet jij al voor welke van deze gave trends jij kiest het komende jaar? Zo niet en kun je nog wel inspiratie gebruiken? Kijk dan naar onze overzichten met populaire badpakken en bikini's; badpak 2015 en bikini 2015.

 

zaterdag 1 november 2014
Esther
Badmode 2015, trends badmode 2015