Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Nieuw jasje

Allereerst fijne kerstdagen gewenst! Hebben jullie ook genoten van deze twee prachtige dagen? Kerst vind ik persoonlijk de twee fijnste dagen van het jaar. Deze dagen geniet je met degenen die het meest voor je betekenen. Met de kerst blik je daarnaast terug op de liefdevolle momenten van dit jaar, zoek je de warmte op en geniet je samen van de gezelligheid en saamhorigheid.


nieuwjr

 

Wij van Zwemkleding.nl hebben een fantastisch jaar achter de rug. We hebben enorm genoten van dit prachtige jaar en hopen op een zonnig 2014! Voor alle lezers van onze nieuwsitems hebben we groot nieuws. We zijn druk bezig achter de schermen om deze website in een nieuw jasje te steken. We hopen in januari live te gaan om op de vernieuwde website de nieuwste badmode van 2014 te kunnen showen.


Wij van Zwemkleding.nl kunnen niet wachten om de vernieuwde website en de nieuwste badmode van het nieuwe jaar te tonen. Namens iedereen van Zwemkleding.nl wensen wij jullie een prettige jaarwisseling. Moge het nieuwe jaar veel liefde, geluk en gezondheid brengen.


donderdag 26 december 2013
Lisa
nieuw jasje, vernieuwing, vernieuwd, website, zwemkleding, badmode, 2014