Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Nerd Zonnebril!

De grootste trend op zonnebrillengebied is de nerd bril! Een bril die nog maar net het daglicht heeft gezien. Enkele jaren geleden hebben we de bril op sterkte voor het eerst gespot bij Kassandra van Hollands Next Top Model. Sinds die tijd is het nerd montuur in vele brillenzaken te koop. De nerd bril werd een trend! Aan deze trend kan slechts de helft van Nederland mee doen (alle bril-/lenzendragers), al denk ik dat kinderen en ouderen niet de voorkeur geven aan een nerd bril. Minder dan een kwart van de Nederlanders blijft dan over. De zonnebrilfabrikanten zagen er wel wat in en binnen een korte tijd was de nerd zonnebril geboren.  

De nerd zonnebril werd al gespot bij verschillende beroemdheden, maar tegenwoordig is de nerd zonnebril voor iedereen weggelegd. Bekende zonnebrilmerken maken deze zonnebril, maar ook de goedkopere fabrikanten wisten een variant te maken. De kleur van het montuur kan standaard zijn, zoals zwart of bruin. Voor een echt zomers gevoel, kiest u een felle kleur zoals roze of blauw.

 

Het merk Komono heeft erg leuke nerd zonnebrillen in de collectie die ook nog eens betaalbaar zijn. Felle kleuren zijn te koop van dit merk, maar ook het schildpadmotief is een leuk en hip motief! Vroeger gebruikten ze namelijk echt de schild van een schildpad om kammen en zonnebrillen te maken, maar tegenwoordig is dit natuurlijk namaak. Ook Dolce & Gabbana en Ray-ban voeren veel mooie modellen zonnebrillen waaronder de nerd zonnebril. 

donderdag 19 mei 2011
Bertine
Zonnebril, Nerd bril