Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Neon kleuren!

Hiermee zullen alle ogen op jou gericht zijn. Het is heerlijk vrolijk en perfect voor in de zomer. Je huid lijkt er een stuk bruiner door. Weet je al waar het over gaat? Neon kleuren natuurlijk! 
 
Neonkleuren zijn nog steeds harstikke hip. Deze kleuren zijn voornamelijk zo populair, omdat ze zo heerlijk vrolijk zijn. Een zwarte bikini is natuurlijk harstikke leuk, maar wat brengt je nu meer in de zomerstemming dan een bikini in een felle neonkleur? Wat ons betreft niks! 
 
 
Een heel erg fijn bijkomend voordeel, is dat je huid een stuk bruiner lijkt! Ook mensen die niet gezegend zijn met zo’n prachtige bruine huid na één middagje zonnen, zien er in deze kleuren fantastisch uit. 
 
Niet alleen de bikini’s zijn leuk in neonkleuren. Ook kimono’s, strandshorts en noem maar op staan super in een neonkleur. Ook voor de heren is er keus genoeg. Een gave neonkleurige zwemshort of zwemboxer staat namelijk ontzettend stoer!
 
Er zijn natuurlijk een hoop neonkleuren. Neon roze is perfect voor alle pinklovers onder ons. Maar er zijn nog een heleboel andere mogelijkheden. Neon oranje, neon groen en zelfs neon blauw. Allemaal even knallend en even leuk!
 
 
Wil jij na het lezen van al deze voordelen ook een neonkleurige bikini/zwemshort scoren? Kijk dan gauw hieronder voor de leukste items!
 
vrijdag 22 mei 2015
Jinke
neonkleuren, zwemkleding, badkleding, zomer